Tech Wearables

Deco X20 – o solutie mesh interesanta

Deco X20 – o solutie mesh interesanta octombrie 26, 2021
Deco-x20

TP-Link a intrat pe piața din România cu primul lor sistem mesh Wi-Fi 6 entry-level Dual-Band Gigabit.

Asta înseamnă că producatorul își dorește să ofere acoperire completă pentru întreaga casă (până la 370 m2) și să aducă performanță de top la prețuri accesibile.

Deco X20 - o solutie mesh interesantaNoul sistem mesh Deco X20 oferă conexiuni extinse, stabile și sigure pentru dispozitive. În același timp, are un design plăcut și usor de integrat în orice tip de locuință. Sistemul se configurează foarte rapid și ușor cu ajutorul aplicației TP-Link Deco, disponibilă și în limba română și este compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant.

Trecând la partea de specificații tehnice, Deco X20 vine echipat cu conexiune dual-band care oferă viteze de până la 1800Mbps – 1201 Mbps în bandă de 5GHz și 574 Mbps în bandă de 2.4Ghz, iar acest lucru înseamnă că toate unitățile Deco lucrează împreună pentru a forma o rețea unică și pentru a asigura conexiuni rapide și fluide, așa cum am zis și mai sus, pentru până la 150 de dispozitive simultan.Deco X20 - o solutie mesh interesanta

Pentru ca divertismentul și munca sunt printre cele mai importante aspecte ale vieții de zi cu zi, conexiunile oferite de Deco X20 sunt fără lag și au o latență redusă, astfel încât experiențele de gaming, video conferințele și multe altele sunt mult mai responsive.

Conexiunile rapide sunt asigurate, bineînțeles de standardul Wi-Fi 6, care ajută și cu acoperirea Wi-Fi mai bună, în toată casa. Pentru cei care vor și conexiuni directe, pe fir, Deco X20 vine cu conexiuni Gigabit, mai exact, 2 porturi ethernet gigabit LAN/WAN pentru fiecare unitate

Trecând mai departe la funcționalitățile avansate, funcția de Self-Healing se asigură că rețeaua merge întotdeauna în cel mai bun mod posibil. Practic, atunci când un nod este offline, funcția redirecționează automat toate datele prin intermediul celorlalte noduri disponibile

Printre cele mai importante functii putem enumera:

  • Ffuncția de Self-Healing se asigură că rețeaua merge întotdeauna în cel mai bun mod posibil. Practic, atunci când un nod este offline, funcția redirecționează automat toate datele prin intermediul celorlalte noduri disponibile.
  • Adaptive Path este o altă funcție importantă prin care rețeaua selectează în mod dinamic cea mai bună rută pentru ca utilizatorii să-și poată desfășura activitatea din mediul online cât mai rapid și eficient – practic, indiferent de ce faci și cum faci, Adaptive Path se asigură că totul merge cât mai bine.
  • Control parental avansat, care oferă utilizatorilor o experiență online sigură și securizată pentru cei mici și blocarea conținutului inadecvat, dar și restricționarea timpului petrecut de aceștia online
  • Antivirusul încorporat protejează toate dispozitivele conectate la rețea, iar funcția Calitatea Serviciului (Quality of Service – QoS) prioritizează comunicarea anumitor dispozitive și aplicații pentru performanțe mai rapide în funcție de nevoile de navigare.

Trebuie sa mai stiti ca Dexo X20 esste compatibil cu orice alt model Deco pentru a forma o unitate mesh. Suporta pana la 150 de dispozitive conectate simultan si daca il conectati la o Alexa puteti sa-i dati comenzi vocale.

Vitezele obtinute pe un iPhone 13 Pro Max:

Deco X20 - o solutie mesh interesanta