Tech Laptop

Dell Inspiron 15R Alloy Edition – carcasa cu model

Dell Inspiron 15R Alloy Edition – carcasa cu model

Dell a anunţat laptop-ul de 15.6 inch Dell Inspiron 15R Alloy Edition, care etalează o carcasă cu model în gri închis şi gri deschis. Poate fi echipat cu procesor Intel Core i3, i5 sau i7 şi până la 8 GB memorie RAM.

Undeva în luna mai a acestui an, cei de la Dell anunţau o nouă serie de laptop-uri, Inspiron R, care includea modele cu CPU Intel – Inspiron 13R, 14R, 15R şi 17R – precum şi un notebook cu AMD, Inspiron M501R. De atunci şi până acum a trecut destulă vreme, suficientă cât să arunce bietele laptop-uri într-un con de umbră, aşa că era timpul ca Dell să vină cu ceva nou. Şi uite aşa compania a lansat noul Inspiron 15R Alloy Edition, care nu vine neapărat cu alte specificaţii tehnice, dar etalează un design deosebit, mai bine zis o carcasă cu model în gri închis şi gri deschis.

Pattern-ul vălurit se întinde atât pe exteriorul capacului de aluminiu, cât şi la interior, pe palm rest şi zona de deasupra tastaturii, în două nuanţe mai închise la culoare, pentru a se potrivi cu tastatura şi marginea neagră din jurul display-ului. Din punctul de vedere al specificaţiilor, la fel ca un Inspiron R15 obişnuit, Inspiron 15R Alloy Edition poate fi echipat cu până la 8 GB memorie RAM. Alte detalii includ:

procesor – Intel Core i3, i5 sau i7;
spaţiu de stocare – până la 750 GB – poţi stoca până la 90 de ore de video-uri Hi-def sau până la 187.000 melodii în format MP3;
placă video – integrată Intel sau dedicată ATI Mobility Radeon HD 5650;
display laptop – 15.6 inch, tip glossy, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli;
conexiuni – WiFi, Bluetooth (opţional);
I/O – 3 porturi USB, VGA, HDMI, 7-in-1 card reader, eSATA/USB combo;
audio – SRS Premium Sound, 2 boxe de 2W;
baterie Li-Ion de 6 celule (48 WHr) standard, baterie Li-Ion de 9 celule (90 WHr) opţional;
autonomie – aproximativ 8 ore cu bateria de 9 celule, 4 ore cu bateria de 6 celule;
webcam integrat de 1.3MP;
unitate optică – DVD writer sau Blu-ray drive opţional;
– deocamdată nu există detalii legate de preţ sau disponibilitatea pe piaţă;