Tech Laptop

Dell Latitude ST | Laptop News

Dell Latitude ST | Laptop News

Dell Latitude ST, știut și sub denumirea de Dell Peju, va fi următoarea tabletă ce va intra pe piața americană. Datorită unui video lansat de cei de la Dell Malaysia putem oferi primele informații oficiale despre noul produs.

Dell Latitude ST este dedicat celor din sectorul business, educație și medicină. Sistemul de operare cu care va veni este Windows 7. Design-ul este simplu, are colțuri rotunjite și va avea un docking station și stylus ce vor ajuta la utilizarea confortabilă a tabletei în diverse situații de lucru. Va avea porturi USB și HDMI standard, va pune la dispoziție un sistem de securitate pentru protejarea datelor și un software special conceput pentru fișele pacienților (pentru cei care folosesc tableta în spitale și/sau clinici).

Memoria RAM va fi de 2GB și cea SSD va fi de 64GB sau 120GB. Tableta de 10.1 inch va avea o rezoluție de 1366×768, două camere, una de tip web de 1,3MP și o alta de 3MP, Bluetooth, Wifi și o baterie ce va oferi o autonomie de până la 8 ore. De asemenea, se pare că tableta va fi echipată cu procesor Intel Atom Z670 de 1,5GHz. Detaliile tehnice nu au fost toate confirmate și nici prețul, însă acesta este estimat între 900 și 1000 de dolari.

Featured-image
Postarea Anterioara