Tech

Doar 2 saptamani pana la Scoala de Vara de Comert Electronic GPeC 2013

Doar 2 saptamani pana la Scoala de Vara de Comert Electronic GPeC 2013

Şcoala de Vară GPeC este un eveniment de 5 zile constând în cursuri de comerţ electronic, consultanţă avizată şi networking cu specialiştii din online, organizat în cadrul Galei Premiilor eCommerce (GPeC) – cel mai important eveniment de comerţ electronic din România.

Potrivit organizatorilor, ediţia de anul acesta vine cu o listă impresionantă de traineri – nume sonore din piaţa de comerţ electronic, marketing şi vânzări: Andy Szekely (BootCamp University), Iulian Padurariu (The Marks), Cristian Pena & Alexandru Lapusan (Zitec), Liviu Taloi (ECOMpedia), Ionut Munteanu (WebDigital), Marius Pahomi (Conversion), Valentin Radu (Marketizator.com), Cosmin Negrescu (SEOmonitor), Gian Sharp (Cargus), Alin Gherman (DPD Romania), Mihai Paun (Ascend NetSolutions), iar lista nu se încheie aici.

În fiecare din zilele de 29, 30, 31 august şi 1 septembrie, de dimineaţă până la prânz, se desfăşoară workshop-uri pe subiecte de maxima importanţă pentru oricine activează în piaţa de comert electronic: Tehnici de persuasiune în vânzări, Gamification în e-commerce, Platforme de e-commerce (Magento), Google Analytics, SEM, Marketing Online, Optimizarea conversiilor, SEO, Mobile Commerce, Logistica şi Curierat.

Dupa-amiezele sunt rezervate discuţiilor 1 la 1 între participanţi şi traineri, aceştia oferind consultanţă, raspunzând la întrebări, dialogand deschis şi schimbând opinii cu cei prezenţi.
Nu în ultimul rând, organizatorii promit activităţi de team-building şi networking, foc de tabără, cina festivă şi “distracţie cu cei mai frumoşi oameni din online”.

, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Şcoala de Vară GPeC este deschisă tuturor celor interesaţi de comerţul electronic, fie că sunt deţinători de magazine online, fie că au de gând să lanseze o afacere online.

În intervalul 15 – 23 august inclusiv, se vor aplica tarifele standard, respectiv:

– 2.200 lei (TVA inclus) – preţ/persoană, cazare în regim double, 5 nopţi, all inclusive
– 2.500 lei (TVA inclus) – preţ/persoană, cazare în regim single, 5 nopţi, all inclusive

Pentru detalii şi formularul de înscriere, puteţi consulta website-ul GPeC, secţiunea Şcoala de Vară. Şcoala de Vară GPeC este organizată de Gala Premiilor eCommerce – cel mai important eveniment de comerţ electronic din România.