Tech Software

Download drivere pentru laptop | Laptop News

Download drivere pentru laptop | Laptop News

Una dintre problemele majore cu care se confruntă toţi utilizatorii delaptop-uri este căutarea şi instalarea driverelor corespunzătoare. În mod normal, fiecare laptop vine cu un sistem de operare preinstalat şi pachetul de drivere aferent. De regulă, acestea se găsesc pe un CD sau pe o partiţie de recovery. Mare atenţie, nu formataţi această partiţie specială. Ea poate fi ascunsă sau la vedere.

Sunt foarte multe persoane care au formatat partiţia specială de recovery, cu scopul de a beneficia de mai mult spaţiu de stocare, fără să se gândească la faptul că acolo se găsesc toate driverele şi pachetul software corespunzător laptop-ului. Iar în prezent, HDD-urile au capacităţi mari de stocare. Nu cred că acei GB, dedicaţi partiţiei de recovery, vă sunt atât de necesari.

Revenind la partea de download drivere laptop, fiecare producător pune la dispoziţia utilizatorilor de laptop-uri toate driverele şi pe site-urile oficiale. Dacă, din greşeală, stricaţi CD-ul sau formataţi partiţia de recovery, următorul pas este să mergeţi pe site-ul oficial al producătorului şi să căutaţi pachetul de drivere. Unii oferă download drivere laptop la nivel de serie, alţii la nivel de modele sau chiar la nivel de serial number.

Fiecare producător îşi afişează informaţia după cum doreşte. Unii oferă posibilitatea de download drivere laptop la nivel de serie, alţii la nivel de model sau chiar serial number. Mare atenţie când selectaţi, ce selectaţi şi pentru ce sistem de operare doriţi. Dacă faceţi totul cu atenţie, în câteva minute vă puteţi salva driverele corespunzătoare laptop-ului vostru.