Tech

Facebook spune că întreruperile care au afectat Instagram, Messenger și multe altele au fost remediate

Facebook spune că întreruperile care au afectat Instagram, Messenger și multe altele au fost remediate

Facebook spune că a reparat o întrerupere care a durat aproximativ două ore în unele dintre serviciile sale vineri. Întreruperea, despre care Facebook spune că a fost cauzată de o modificare a configurației, a afectat Facebook, Instagram, Messenger cât și oamenii din întreaga lume.

„Ne pare rău dacă nu ați putut accesa produsele noastre în ultimele două ore”, a spus Facebook pe Twitter. „Știm cât depindeți de noi pentru a comunica unii cu alții. Am remediat problema – vă mulțumim din nou pentru răbdarea dvs. săptămâna aceasta. ”

Întreruperea a urmat luni, care a scos Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger și Oculus timp de aproape șase ore. Într-o explicație postată a doua zi, Facebook a spus că back bone-ul care conectează centrele de date ale companiei din întreaga lume a fost închisă din greșeală. Panoul a fost suficient de amplu încât a spart chiar și sistemele interne utilizate de angajații Facebook, obligându-i să apeleze la conturile Outlook furnizate de companie pentru a comunica în schimb.

Întreruperea de vineri nu a fost legată de cea care a avut loc luni, spune Facebook.