Tech Diverse

Fanii Discord sunt îngrijorați că NFT-urile ar putea fi pe drum

Fanii Discord sunt îngrijorați că NFT-urile ar putea fi pe drum

După ce o imagine a unui sondaj Discord care întreba despre atitudinile utilizatorilor cu privire la NFT a devenit virală, rețelele de socializare au izbucnit în timp ce oamenii au speculat dacă Discord ar fi cel mai nou participant la cursa înșelătoriei NFT / goana aurului.

Imaginea este dintr-un sondaj care a expirat acum, care a fost distribuit în luna august a acestui an. Printre întrebările despre cunoștințele participanților despre NFT-uri și despre ce dracu’ înseamnă Web3, sondajul pune întrebări deschise despre comunitățile lor preferate de cripto Discord și despre ce probleme legate de cripto ar putea rezolva Discord, dacă există. Potrivit unui purtător de cuvânt al Discord, sondajul a fost doar un efort de determinare a faptelor, vizat în mod special către utilizatorii activi în comunitățile de criptomonede de pe Discord.

„Explorăm și piratam mereu lucruri despre care credem că vor îmbunătăți Discord pentru toate comunitățile pe care le deservim”, a declarat un purtător de cuvânt al Discord pentru The Verge. „Acest lucru include cercetări care ne ajută să învățăm despre ceea ce își doresc oamenii.”

Deci nu, nu vor exista NFT-uri cu tematică wumpus care să lovească un server Discord din apropierea dvs. în curând. Totuși, chiar și ideea că Discord ar putea să-și cufunde degetele în apele NFT nenorocite a fost suficientă pentru a inspira reacții cu utilizatorii care au postat capturi de ecran cu abonamentele Nitro anulate.

Chiar dacă Discord nu își face încă propriul NFT, pare să existe posibilitatea să planifice sau cel puțin să se gândească la alte integrări blockchain. Ca răspuns la o postare de blog Substack, care discută potențialul Discord ca o putere NFT/Web3, CEO-ul Discord, Jason Citron, a postat un tweet cu o imagine a ceea ce pare a fi un fel de integrare Discord / portofel cripto.

Imaginea este dintr-un proiect intern de hackfest și nu indică neapărat un produs în curs de dezvoltare, dar Discord nu ar fi prima companie de jocuri sau adiacentă jocurilor care va participa la blockchain-ul bizantin.

Jocurile video blockchain sunt deja un lucru și se pare că în fiecare zi există o nouă companie mare de jocuri – precum EA, Ubisoft și Square Enix — care își anunță implicarea sau își tachina interesul pentru criptosferă.

Dacă degetul trecea peste butonul „anulează Nitro” pe baza percepției că o integrare Discord NFT/blockchain era în lucru, puteți să vă ușurați, dar doar puțin. Discord nu a răspuns întrebărilor despre dacă va oferi produse pe bază de cripto în viitor.