Diverse

Firma de servicii funerare care ne linisteste

Firma de servicii funerare care ne linisteste

Oamenii care au pierdut pe cineva drag nu suporta numai durerea despartirii definitive, ci si alergatura si linistea organizarii.

-Aveam 22 de ani, cand a murit mama, imi povesteste prietena mea, nu mai murise nimeni din familie si firmele de pompe funebre nu existau pe atunci. Mama mi-a ascuns pana in ultimul moment ca se afla in ultima faza a bolii, prin urmare cand a murit a doua zi dupa ce am adus-o de la spital, eram o persoana terminata!

Apoi mi-a relatat cu lux de amanunte ca a avut mare noroc ca mama ei, fiind invatatoare, a fost spalata si imbracata de doctorita venita de urgenta sa o consulte si sa o ajute si de asistenta. Venisera degeaba si atunci au acceptat sa ajute tanara neajutorata care plangea ingenuncheata langa patul mamei, tinand mainile reci si inerte ale acesteia in mainile ei. Spera sa poata face o minune si sa transfere viata din viata ei mamei.

Mama ei a murit la 52 de ani, dupa o viata de munca, neapucand sa iasa la pensie, iar tatal in 2017.

-Stii, am fost mai linistita la decesul tatei, fiindca firmele de servicii funerare aveau deja vechime pe piata.

In prezent, cu dispeceratul 07Funerare.ro apartinatorul stie ca inmormantarea va fi linistita, fiindca:

-o echipa de profesionisti gestioneaza eficient fiecare etapa a ei, oricat ar fi de grea sau de usoara. Una este ca o singura persoana sa faca totul si sa mai aiba si inima sfasiata si alta este ca persoana respectiva sa fie sigura ca totul va fi facut la timp si impecabil.

-exista manopere pentru care trebuie curaj, dexteritate si experienta.

Uneori ne vine greu sa privim oameni decedati, sa infruntam moartea in fata, dar sa atingem trupul mamei sau al tatalui, sa ne imbracam sau sa ne spalam partenerul de viata mort! Ar fi inuman sa nu faca niste oameni curajosi si priceputi acest lucru si apartinatorul sa ramana toata viata cu acele scene macabre in minte. Oamenii obisnuiti nu pot face imbalsamarea, nu stiu sa machieze un chip lipsit de viata ca aspectul sau sa fie asemanator celui din viata.

-in stocul firmei de pompe funebre se afla sicriu complet echipat, cruce inscriptionata, obiecte necesare inmormantarii traditionale si aranjamente funerare din flori naturale. Nu trebuie sa mai treci pe la alt magazin sau sa umbli prin oras cu ochii inrositi si umflati de plans. Firmele de servicii funerare care fac parte din baza de date a dispeceratului 07Funerare.ro dovedesc maxima empatie fata de apartinatori si se pot ocupa de organizarea completa a unei inmormantari. La solicitarea familiei, firma este cea care pune la dispozitie medic pentru constatarea decesului si pune la punct si actela necesare inmormantarii.

Poate ca esti atat de tulburat, incat daca ar trebui sa faci tu toate aceste cumparaturi ai uita batistele sau prosoapele, cosurile de la biserica nu ar fi complete si ti-ai reprosa acest lucru toata viata.

Cu o firma de pompe funebre care raspunde de organizare, totul va fi perfect.

-i se raspunde la orice ora, chiar in zilele de sarbatoare. In miezul noptii ai impresia ca esti singur cu nenorocirea ta si nu stii pe cine sa deranjezi, sa vina sa te ajute. Suna insa la firmele de pompe funebre cu program non-stop si vei vedea ca acesti profesionisti vin sa preia decedatul, cand altii dorm!

-o asemenea munca nu se poate plati, fiindca este atata implicare in ea. Cu toate acestea, preturile acestor firme de pompe funebre sunt accesibile si permit tuturor familiilor sa apeleze la ajutor calificat pentru organizarea inmormantarii. Exista firme care ofera servicii complete cu cuponul de pensie si dupa decontarea cheltuielilor dau familiiilor inapoi restul cu onestitate.

-firmele de pompe funebre inchiriaza capace frigorifice pentru sicrie, cand vara pare sa fiarba totul. Ele sunt necesare, chiar daca masinile funerare sunt prevazute cu temperaturi scazute in locul de depozitare al sicrielor. In organizarea inmormantarii transportul funerar oferit de aceste firme este de nota 10. Masina funerare este  curata, langa sicriu este spatiu si pentru capac, cruce si coroane, iar soferul profesionist conduce atent si este empatic cu membrii familiei.

-profesionistii se pot ocupa si de organizarea parastaselor si de pregatirea pachetelelor cu mancare, fiindca stiu ce se serveste cu acest prilej, dar si datorita partenerilor puternici si seriosi.

Iata ca totul va fi facut ca la carte si apartinatorii vor fi scutiti de alergatura si de stresul ca ar putea uita sau rata una dintre etapele importante.

Toate acestea mi-au fost relatate cu lux de amanunte de prietena mea care a organizat numai cu sotul inmormantarea mamei sale si a avut alaturi o firma de pompe funebre de cinci stele la inmormantarea tatalui.

I-a fost mult mai usor a doua oara, fiindca firma de servicii funerare s-a implicat total alaturi de apartinatori.

Draga apartinatorule, stiu ce este in sufletul tau, fiindca si eu am pierdut oameni dragi! Important este sa fii destul de orientat si sa alegi o firma de servicii funerare foarte buna, cu experienta si cu profesionisti de prestigiu si lucrurile se vor rezolva, iar viata va intra curand pe fagasul normalitatii.

Nu ai cum sa nu suferi, dar daca te ocupi si de organizarea ceremoniei funerare, vei suferi de zeci de ori mai mult.

Firmele de servicii funerare sunt la dispozitia tuturor celor care pierd pe cineva drag si ajutorul lor este ca o mana cereasca, fiindca oamenii au nevoie de timp si de o atentie speciala sa poata trece peste decesul cuiva apropiat.