Tech Laptop

Fujitsu lanseaza noi modele cu Ivy Bridge din gama LifeBook

Fujitsu lanseaza noi modele cu Ivy Bridge din gama LifeBook

Fujitsu a început de ieri să anunţe noi game de laptop-uri. Totul a început cu cele două modele de 14 inch, LifeBook LH772 şi LifeBook LH532 despre care am vorbit acum ceva timp şi ieri au fost lansate oficial. Compania revine cu mai multe informaţii despre noi modele, echipate la fel, cu noua gamă Ivy Bridge.

LifeBook UH75UH este de 14 inch şi vine cu o grosime de 15.6mm în cel mai subţire punct (fiind prezentat ca cel mai subţire din lume) şi o greutate de 1,44Kg. LifeBook UH55UH pe de altă parte vine cu un ecran de 13.3 inch, ambele fiind disponibile în roşu sau argintiu.

Lifebook SH76H vine cu o grosime de 16.6mm, cântăreşte 1,34Kg şi face parte din gama ultraportabilelor. Nu are unitate optică, se pare că bateria va oferi o autonomie de până la 14 ore şi va veni cel mai probabil cu un SSD de 128GB. LifeBook AH78HA vin cu dimensiuni de 15.6 inch şi sunt primele notebook-uri cu sistem “nanoe” de purificare a aerului.

Toate sistemele noi aduse de Fujitsu sunt completate de un feature My Cloud, care funcţionează împreună cu cardurile FlashAir SD pentru transferul de date de pe cameră pe PC. De asemenea, My Cloud vine şi cu comandă vocală pentru organizarea albumelor cu poze.