Laptop

Fujitsu Lifebook Premium – primul ultrabook cu 4G

Fujitsu Lifebook Premium – primul ultrabook cu 4G

Fujitsu Lifebook Premium a fost prezentat cu ocazia evenimentului CeBIT 2012. Acesta este primul ultrabook al companiei şi vine în două culori, roşu şi alb, cu un design care inspiră eleganţă şi stil. Noul Fujitsu Lifebook vine cu un display mat, de 14 inch, fără ramă (ceea ce mie îmi place extraordinar de mult ca design), are o greutate de doar 1,5Kg şi o grosime de 16mm.

Pe lângă WiFi şi Bluetooth, ultrabook-ul are şi 4G/LTE, fiind primul cu o astfel de tehnologie pe acest segment. În termeni de conectivitate, vă putem spune că vine cu 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, HDMI, un card reader, audio jack, iar pe spate pare că are un conector pentru docking station sau o baterie în plus, însă nu se ştie clar. Carcasa este din magneziu şi se poate vedea din poze, mititelul pare că se poate deschide cu uşurinţă până la 180 de grade…

Specificaţiile tehnice complete se pare că vor fi publicate mâine şi cu siguranţă vom actualiza cu ceea ce mai aflăm. Cel mai probabil vom întâlni procesoare din gama Ivy Bridge şi dacă va fi aşa, e clar că vom mai aştepta ceva timp pentru a îl vedea pe piaţă.

Eu fac un mic pariu fictiv cu mine însămi în legătură cu preţul la care o să vină. Eu mizez pe cifra 1200 de dolari sau chiar mai mult pentru că ştiu că atunci când vine vorba de noi device-uri, firmele japoneze au un fel de ritual de-al lor, voi ce spuneţi? Plusaţi? Scădeţi?