Tech Laptop

Gigabyte X11 – un nou ultrabook din 31 mai

Gigabyte X11 – un nou ultrabook din 31 mai

Gigabyte X11 este numele noului ultrabook care va fi lansat în mod oficial din 31 mai. Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii referitoare la caracteristicile tehnice. Se pare că firma chiar doreşte să fie totul secret până la momentul potrivit. Cu toate astea, au avut grijă să ne tachineze destul de mult cu eticheta îndrăzneaţă pe care au pus-o noului produs: “cel mai uşor notebook de pe pământ”.

Chiar dacă denumirea folosită de ei în invitaţie este de “notebook”, cel mai probabil este că va fi vorba de un ultrabook care excelează în primul rând prin dimensiuni. Apoi bănuiesc că vom avea procesoare Intel Ivy Bridge şi SSD, dar pe mine mă intrigă ce fel de carcasă au folosit pentru a ajunge la declaraţia de mai sus. De asemenea, mă gândesc şi că va fi de 11 inch, maxim 12 inch.

Cu atâtea modele de ultrabook-uri e destul de greu să ieşi în evidenţă cu ceva, dar cei de la Gigabyte se pare că au o strategie interesantă. Deocamdată, recunosc, ne-au stârnit curiozitatea şi cu siguranţă o să fim cu ochii în patru pe 31 mai când va avea loc lansarea oficială. Până atunci mă întreb: oare au folosit faimoasele carcase din fibră de sticlă cum au folosit cei de la Acer?