Tech Tableta

Fujitsu Stylistic Q702 – o tableta cu de toate

Fujitsu Stylistic Q702 – o tableta cu de toate

Fujitsu Stylistic Q702 este noua tabletă hibrid lansată în mod oficial, dedicată utilizatorilor care lucrează în medicină, educație, asigurări etc. Aceasta vine cu un docking station care o transformă într-un mini laptop obișnuit. Docking station-ul adaugă o tastatură, porturi USB, Ethernet și VGA, dar și o baterie adițională de 4 celule.

Stylistic Q702 este echipată de procesoare Intel Core i3 sau Core i5 de ultimă generație, SSD de 64 sau 128GB, 4GB RAM, placă video Intel HD 4000 și vine cu o greutate de aproximativ 852 de grame. Cele două baterii, cea de la docking station și cea de la tabletă, oferă o autonomie de până la 9 ore. De asemenea, tableta vine cu cititor de amprente, suport Computrace, parolă de siguranță la HDD și BIOS, tehnologie Intel Anti-Theft și opțional tehnologie Intel vPro.

Are, ca multe altele, două camere, una pentru foto și video și una pentru conferințe web și va fi disponibilă cu Windows 7 Professional, dar va putea și actualizată la Windows 8. La capitolul porturi întâlnim USB, HDMI și slot pentru card SD/SDHC. Ecranul este din Gorilla Glass, de 11.6 inch, cu o rezoluție de 1366×768. Prin design și performanțe, tableta va oferi un maxim de productivitate și flexibilitate.

Configurația promite multe, de obicei poate fi găsită în ultrabook-uri, iar faptul că cei de la Fujitsu au reușit să o integreze într-o tabletă de 11.6 inch cu o greutate atât de mică, este mai mult decât am putea cere.

Fujitsu Stylistic Q702 va avea un preț de pornire de 1099 de dolari și va fi disponibilă începând cu al treilea trimestru al anului.