Hardware Tech

GALAX a lansat module RAM DDR5 cu design LEGO

GALAX a lansat module RAM DDR5 cu design LEGO octombrie 19, 2021
galax-ddr5-lego-1

Cuprins

Decizie de design inedită din partea Galax.

Producătorul a anunțat lansarea unor module DDR5 cu iluminare ARGB și design LEGO.Acestea sunt certificate Intel Alder Lake, au frecvență de 4800 Mhz și vin în kituri dual channel de 16, 32 și 64 GB. Ce e și mai surprinzător e că pot fi inclusiv personalizate cu piese LEGO, acestea atașându-se de secțiunea superioară a radiatorului. Vor fi disponibile pe roșu și albastru, însă nu se cunosc detalii legate de preț și disponibilitate, modulele fiind prezentate momentan doar prin intermediul canalelor de comunicare din China. LEGO are o politică foarte strictă și nu permite utilizarea pieselor sale pe produsele unor terți, așadar este foarte posibil ca aceste kituri să nu ajungă în Europa pe căi oficiale.

GALAX a lansat module RAM DDR5 cu design LEGO

Când te gândești la LEGO, componentele PC-ului nu sunt de obicei primul lucru care îți vine în minte. Cu toate acestea, Galax are LEGO pe creier cu noile sale module de memorie Gamer RGB DDR5, care se presupune că vor ajunge chiar la timp pentru lansarea platformei Intel Alder Lake, potrivit Expreview. Dar trebuie să luăm aceste știri cu un praf de sare, deoarece nu am reușit să furnizăm nicio confirmare oficială a acestor module pe site-ul Galax.

Deși neconfirmat, se pare că producătorul chinez de periferice pentru PC a proiectat modulele Gamer RGB DDR5 cu o bandă de lumină ARGB integrată în partea superioară a radiatorului. Banda de lumină ia forma unei cărămizi tradiționale a sistemului LEGO (1×18), ceea ce reprezintă o atingere interesantă. Cărămida integrată vă permite să adăugați propriile piese LEGO deasupra modulului pentru a aduce un anumit fler platformei dvs. de jocuri. Cu toate acestea, este cel mai bine să folosiți LEGO transparent sau translucid pentru a profita din plin de iluminarea ARGB.

După ce treceți de buzunarele oferite de conexiunea LEGO, este raportat că modulele vor rula la viteza de bază DDR5-4800 și vor fi disponibile în kituri de 16 GB (2×8 GB), 32 GB (2 x 16 GB) și 64 GB (2 x 32 GB). În plus, kiturile vor veni fie în arome roșii, fie albastre, cu logo-ul Gamer inscripționat în mijloc.