Tech Hardware

Gateway-ul LTE ZyXEL a luat premiul CES Innovations 2013

Gateway-ul LTE ZyXEL a luat premiul CES Innovations 2013

Până la CES 2013 ne mai desparte o lună, însă au început să fie decernate premiile CES Innovations 2013. Gateway-ul ZyXEL – LTE5121 4G LTE a fost premiat pentru design şi inginerie la categoria produselor pentru Home Networking. Premiul marchează încă o data poziția de top a companiei ZyXEL în cadrul tehnologiilor de rețea în bandă largă.

Produsele premiate CES Innovations își reflectă inovațiile și tehnologia folosită, ieșind în evidență printre sute de alte echipamente participante, fiind evaluate pe baza mai multor criterii – calitatea tehnologică, estetică și design, funcții pentru utilizator, caracteristici unice și contribuția la interacțiunea cu utilizatorul. Produsele premiate au dovedit că pot oferi performanță excelentă în comparație cu celelalte competitoare din categoria respectivă.

Dispozitivul câștigător al companiei ZyXEL – LTE5121 4G LTE, este un gateway all-in-one cu o mulțime de funcționalități, ideal pentru spații de locuit, IMM-uri și magazine sau cafenelele. Produsul oferă Internet fix 4G în bandă largă, împreună cu o gama completă de soluții de conectare ce include: Wi-Fi, Ethernet Gigabit, porturi VoIP și suport inteligent pentru acasă, precum: case automatizate, supraveghere, management energetic și sănătate etc.

CES 2013 are loc în perioada 8-11 ianuarie în Las Vegas, Statele Unite. Premiul pentru Gateway-ul ZyXEL LTE5121 4G LTE va fi prezentat la Galeria de Inovații, în toate cele 4 zile. Dupa CES, prezentarea va avea loc în cadrul mai multor evenimente sponsorizate CEA (Consumer Electronics Association), în 2013.