Smartphones Tech

GOCLEVER INSIGNIA 5 – smartphone-uri dual SIM cu doua modele de baterii

GOCLEVER INSIGNIA 5 – smartphone-uri dual SIM cu doua modele de baterii

GOCLEVER INSIGNIA 5 oferă performanţe remarcabile: beneficiază de sistemul de operare Android 4.2, un procesor QuadCore de 1,5 GHz Cortex A7, GPU PowerVR SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash și un display IPS de 5 inci cu o rezoluţie de 1280×720 pixeli. De asemenea, INSIGNIA 5 dispune de două camere foto: una posterioară, cu o rezoluție de 8MP, echipată cu bliţ, și una frontală, de 2MP. Pozele şi înregistrările video pot fi stocate şi pe carduri microSD cu o capacitate de până la 32 GB.

Datorită tehnologiei aeroDISPLAY, noul smartphone permite utilizatorului să afișeze imaginile stocate pe dispozitiv, pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. Lista de specificaţii tehnice este completată de conectivitatea Wi-Fi şi Bluetooth, radioul FM încorporat, GPS şi funcţia de hot spot mobil.

Lista de aplicaţii preinstalate cu care este livrat telefonul, cuprinde pe lângă obişnuitele aplicaţii de Facebook, Skype şi aplicaţia de navigare Mireo şi magazinul virtual de e-books LEGIMI.

Ca o caracteristică aparte, GOCLEVER adaugă în pachet două modele diferite de baterii, fiecare însoțită de o carcasă posterioară potrivită dimensiunilor acestora. Astfel, utilizatorul poate alege modelul mai subțire, cu o capacitate de 2000 mAh, sau modelul cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh.

Pachetul GOCLEVER include, pe lângă telefon și cele două baterii, un cablu USB, un încărcător și o pereche de căști. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achiziționarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat și disponibile în trei variante de culori: auriu, burgundy și violet.

Prețul estimat pentru GOCLEVER INSIGNIA 5, cu garanție de 24 de luni asigurată de producător, este de 829 RON, cu TVA inclus.