Smartphones Tech

GOCLEVER lanseaza Quantum 4 – smartphone cu pret imbatabil

GOCLEVER lanseaza Quantum 4 – smartphone cu pret imbatabil

Modulul GPS încorporat, slot-ul Dual SIM, suportul 3G şi ecranul IPS sunt doat câteva dintre caracteristicile care până acum au fost rezervate doar telefoanelor aparţinând categoriilor de preţ superioare.

Quantum 4 face faţă celor mai solicitante aplicaţii precum jocurile video sau redarea de conţinut video HD, datorită procesorului dual-core de 1.2 GHz Cortex A7, procesorului grafic dedicat Mali400MP2 şi celor 512 MB RAM de memorie. Acestea sunt complementate de un display IPS multitouch de 4 inch, cu rezoluţia de 800×480 pixeli. Pentru funcţionarea optimă, telefonul este echipat cu senzori de luminozitate şi de proximitate.

Stocarea aplicaţiilor poate fi făcută în memoria internă de 4 GB sau pe carduri micro SD (cu o capacitate maxima de 32 de GB). Lista specificaţiilor este completată de 2 camere, una frontală şi una echipată cu bliţ poziţionată în spatele camerei, un port microUSB 2.0, conectivitate Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, modul gps, radio FM şi o ieşire audio de 3.5 mm.

Goclever Quantum 4 foloseşte sistemul de operare Android 4.2 şi este livrat cu un set de aplicaţii utile preinstalate precum o suită de tip office, aplicaţii mobile pentru Skype şi Facebook, un magazin virtual de e-books, un set de jocuri exclusive GOCLEVER şi o suită de aplcaiţii de navigare GPS.

Noul smartphone deosebit de uşor, cântăreşte doar 130 de grame, având dimensiunile de 127 mm x 64 mm x 9,8mm este disponibil în două culori: alb sau negru. Cei care doresc să-şi personalizeze telefonul pot alege din cinci capace de carcasă colorate: Lime Green, Royal Blue, Hot Pink, Sky Blue sau Wild Red.

În cadrul unei campanii de precomenzi speciale care a început pe data de opt octombrie, fiecare client îşi va putea crea gratuit propriul skin de telefon folosind un design grafic sau fotografia preferată. Quantum 4 va deveni disponibil începând cu 31.10.2013 la un preţ promoţional de 399 Lei.