Tech

GOCLEVER Quantum 450 | Laptop News

GOCLEVER Quantum 450 | Laptop News

Modulul GPS încorporat, slot-ul Dual SIM, suportul 3G şi ecranul IPS sunt doar câteva dintre caracteristicile cheie ale noului terminal.

Quantum 450 face faţă celor mai solicitante aplicaţii precum jocurile video sau redarea de conţinut video HD, datorită procesorului quad-core de 1.2 GHz Cortex A7, procesorului grafic dedicat Broadcom VideoCore IV şi celor 512 MB RAM de memorie DDR2. Acestea sunt completate de un display IPS multitouch de 4,5 inch, cu rezoluţia de 960×540 pixeli. Pentru funcţionarea optimă, telefonul este echipat cu senzori de luminozitate şi de proximitate.

Stocarea aplicaţiilor poate fi făcută în memoria internă de 4 GB sau pe carduri micro SD (cu o capacitate maximă de 32 de GB). Lista specificaţiilor este completată de două camere, una frontală de 0,3 MP şi una de 5 MP echipată cu bliţ, poziţionată în spatele camerei, un port microUSB 2.0, conectivitate Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, modul GPS, radio FM şi o ieşire audio de 3.5 mm.

GOCLEVER Quantum 450 foloseşte sistemul de operare Android 4.2 şi este livrat cu un set de aplicaţii utile preinstalate precum suita de tip office, aplicaţii mobile pentru Skype şi Facebook, un magazin virtual de
e-books, un set de jocuri exclusive GOOCLEVER şi o suită de aplicaţii de navigare GPS.

Noul smartphone deosebit de uşor cântăreşte doar 146 de grame şi are 134 mm x 67 mm x 10,2 mm, fiind disponibil în două culori: alb sau negru.

Quantum 450 va deveni disponibil începând cu a doua jumătate a lunii mai, pornind de la preţul de 439 RON.