Tableta Tech

Google Nexus 7 de 16GB – stoc epuizat

Google Nexus 7 de 16GB – stoc epuizat ianuarie 4, 2022Leave a comment
Google-nexus-7-epuizat

Google Nexus 7 a venit la sfârșitul lunii iunie cu un preț de invidiat – doar 199 de dolari. Tableta de 7 inch vine în două versiuni, de 8GB și 16GB, cu prețuri diferite. Vă readucem aminte faptul că este echipată cu un procesor quad core, 1GB RAM și faimosul sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

În ciuda așteptărilor celor de la Google, cea care a intrat prima la categoria ”stoc epuizat” a fost versiunea de 16GB la prețul de 249 de dolari și nu cea mai ieftină. Modelul cu spațiu de stocare mai mic este încă disponibil în Google Play Store, dar pentru celălalt model trebuie să vă înscrieți la newsletter-ul lor pentru a afla când este din nou în stoc.

Tableta celor de la Google nu vine cu microSD card reader, așa că se pare că iubitorii de gadget-uri nu prea au de ales dacă vor un spațiu de stocare mai mare. Odată cu tableta, cei de la Google oferă și 25 de dolari pentru aplicații, muzică, filme și cărți din Google Play Store, dar conținutul poate fi redat direct online, nu trebuie stocat în memorie. Să nu uităm că firma a mizat foarte mult și pe cloud computing, cu toate astea între preț și o capacitate mai mare de stocare, utilizatorii au trecut pe planul doi partea financiară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.