Accesorii Tech

Google Pixel Buds A-Series primește mai multe opțiuni odata cu actualizarea firmware-ului

Google Pixel Buds A-Series primește mai multe opțiuni odata cu actualizarea firmware-ului

Google lansează o actualizare pentru căștile fără fir Pixel Buds A-Series, care va adăuga un glisor de bas, o setare de compensare a sonorității pentru un răspuns mai bun la bas și înalte la volume scăzute și o îmbunătățire plăcută a conectivității (prin Droid-Life). Având în vedere că mugurii costă doar 99 USD (sau gratuit, dacă le-ai primit cu o precomandă Pixel 6 sau 6 Pro), este plăcut să vezi că Google adaugă noi funcții prin actualizări de software.

După cum am aflat mai devreme astăzi, Pixel Buds va avea mai mult control asupra răspunsului basului. Mugurii aveau înainte o opțiune de „amplificare a basului”, dar acum veți putea crește basul folosind un glisor în patru trepte – și puteți chiar să-l reduceți cu o crestătură dacă asta preferați.

Google mai spune că, dacă Pixel Buds A-Series nu se poate conecta la ultimul dispozitiv cu care le-ați folosit, vor încerca să se întoarcă la dispozitivul la care au fost conectați înainte. De exemplu, dacă utilizați muguri cu laptopul care este în prezent oprit, aceștia s-ar putea conecta automat la telefon atunci când îi scoateți din carcasă, dacă le-ați conectat la telefon înainte de a le folosi cu computerul.

Google spune că actualizarea, versiunea 282, ar trebui să fie „rulată în următoarele zile” și se va instala automat dacă utilizați un Pixel care rulează Android 10 sau o versiune superioară sau dacă utilizați orice telefon cu Android 6 sau o versiune superioară care are aplicația Pixel Buds instalată (atâta timp cât are permisiunea de a vedea dispozitivele din apropiere). Dacă nu vă place să așteptați actualizările automate, Google oferă instrucțiuni despre cum să verificați manual și o actualizare.