Tech

HP EliteBook Revolve 810 in Romania

HP EliteBook Revolve 810 in Romania

Astfel de tablete convertibile am tot întâlnit în ultima vreme, iar primele modele au apărut prin 2001, aşa cum ne-a reamintit HP în prezentare. Însă producătorul american mizează foarte mult pe segmentul business şi promite ecosistem complet pentru acest target. Asta înseamnă că noul dispozitiv HP EliteBook Revolve 810 vine echipat cu mai multe sisteme de securitate a datelor şi soluţii de control la distanţă.

HP EliteBook Revolve este creat pentru clienţii de business care au nevoie de un computer portabil ultrasubţire şi de o tabletă cu afişaj senzitiv. Motorizat de cele mai recente procesoare Intel Core de a treia generaţie şi optimizat pentru Windows 8, HP EliteBook Revolve oferă performanţă incredibilă şi elementele vizuale ale unui computer portabil complet, alături de flexibilitatea de a se transforma într-o tabletă cu afişaj senzitiv high-definition (HD).

Mai jos aveţi câteva atuuri pe care HP le scoate în faţă la HP EliteBook Revolve:
– Windows 7 Pro sau Windows 8 Pro pentru o experienţă PC completă, gestionat de cele mai recente procesoare Intel.
– Având un afişaj HD cu diagonală de 11,6 inch şi o greutate de 3,04 lb/1,4 kg, HP EliteBook Revolve oferă libertatea mobilităţii fără a sacrifica performanţa.
– Reglare automată la orientarea ecranului, luminozitate în funcţie de poziţie, precum şi o tastatură de dimensiune completă, iluminată din fundal.
– Camera HD de 720p, sistem de microfon dual, DTS Studio Sound şi software-ul CyberLink YouCam inclus facilitează comunicarea şi accesul video web HD.
– Materiale premium, inclusiv geamul durabil, rezistent la zgârieturi, Corning Gorilla Glass 2 şi un şasiu integral din magneziu.
– Capabilităţi de andocare pentru conectarea rapidă a unui monitor extern, tastatură, mouse, porturi suplimentare sau a unei imprimante.
– 3G WWAN, USB 3.0, DisplayPort şi NFC pentru productivitate simplă, sigură on-the-go, plus capabilităţi comune de andocare pentru conectivitate totală la birou.
– Componente la clasă de întreprindere şi opţiuni de unităţi de stocare de tip SSD de până la 256 GB cu tehnologie Intel Rapid Start, gata de lucru în numai 5 milisecunde.
– Instrumente IT precum Active Directory, domain join, PXE boot support şi o gamă de soluţii HP Client Management, care permit implementarea sigură şi gestionarea eficientă a flotei.
– HP Client Security pentru protecţie la fiecare nivel, inclusiv HP BIOS Protection şi Microsoft Defender sau Microsoft Security Essentials; un cip de securitate încorporată TPM, certificat, pentru criptarea datelor şi patru ani de HP Absolute Data Protect pentru a ajuta şi mai mult la protejarea dispozitivului, datelor şi identităţii utilizatorului.
– HP Global Series şi HP Custom Integration Services pentru simplificarea implementării într-o întreprindere răspândită în întreaga lume având configurări globale consistente şi opţiuni de personalizare, cum ar fi încărcarea imaginii corporative.
– Imprimare directă pe orice imprimantă ePrint HP sau o imprimantă HP legată la reţea fără a fi nevoie de descărcarea driverelor. Software-ul HP ePrint le permite utilizatorilor şi să imprime de la distanţă la peste 24.000 de locaţii publice, cum ar fi hoteluri şi retaileri de servicii de business.

HP EliteBook Revolve este disponibil în România la un preţ recomandat de producător de 1199 euro fără TVA. Am găsit modelul disponibil pe câteva magazine online la preţuri cuprinse între 5800 lei şi 6300 lei.