Tech Laptop

HP Envy 4 & 6 – ultrabook-uri pentru divertisment

HP Envy 4 & 6 – ultrabook-uri pentru divertisment

Cu o grosime de doar 19,8 mm şi o greutate de nici 1,79 kg, noile Ultrabook-urile HP ENVY 4 şi HP ENVY 6 sunt suficient de subțiri și ușoare pentru a se transforma într-un accesoriu indispensabil pentru orice călătorie. În plus, tehnologia Beats Audio, durata de viață a bateriei de până la 9 ore și suprafața specială care le face ușor de ridicat și nu permite alunecarea le recomandă pentru utilizarea constantă chiar şi în mişcare, toate acestea la un preţ foarte bun pentru această categorie de produse.

Ultrabook-urile HP ENVY, disponibile în două variante de display, fie cu diagonală de 35,6 cm (14 inch) sau de 39,6 cm (15,6 inch), includ cele mai noi procesoare Intel Core Ivy Bridge şi hard-diskuri SSD mSATA, precum şi tehnologiile Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Smart Response şi Intel Smart Connect. În acelaşi timp, datorită sistemului Beats Audio, a boxelor duble și a subwoofer-ului, Ultrabook-urile HP ENVY 4 și HP ENVY 6 pun la dispoziţia utilizatorilor un sistem audio de o performanţă ieşită din comun şi sunet excepţional, contribuind astfel la o experienţă mai bună de vizionare a filmelor sau de ascultare a muzicii.

Ultrabook-urile HP Envy 4 sunt disponibile deja în reţeaua naţională de parteneri autorizaţi HP. Preţul de pornire al unui Ultrabook Envy 4 este de 3.199 RON (promoţie la eMAG la 2.799,99 Lei). Modelul ENVY 6 va fi disponibil în România de la mijlocul lunii iulie, la un preţ de 3.999 RON.

Din păcate nu au tastaturi iluminate, fiind foarte greu de utilizat în condiţii slabe de lumină!