Smartphones Tech

HTC One Max – noul membru al familiei One

HTC One Max – noul membru al familiei One

Noua funcţie Fingerprint Scan simplifică deblocarea telefonului, în timp ce apreciatele HTC BlinkFeed, HTC Zoe şi HTC BoomSound, împreună cu noua interfaţă HTC Sense 5.5, toate îmbunătăţite, continuă să ofere cea mai bună experienţă smartphone, acum şi pe un ecran mai mare.

Ecranul lui HTC One Max, de 5.9 inch şi cu rezoluție full HD 1080p, este bun pentru a te bucura de fotografii, clipuri video şi filme, oriunde te-ai afla. Performanţa continuă şi eficienţa sunt oferite graţie procesorului quad-core Qualcomm Snapdragon 600, cu un CPU quad-core de 1,7 Ghz. Indiferent dacă urmăreşti clipuri video într-un format HD, dacă te joci sau doar verifici ce e nou pe internet, HTC One Max oferă un sunet incredibil, o imagine clară şi o autonomie care te asigură că va continua să funcţioneze atunci când ai nevoie de telefon.

Spaţiul de stocare intern de 16 sau 32 GB poate fi extins graţie slotului de card microSD, și celor 50 GB de stocare oferiţi gratuit în Google Drive, alocați exclusiv proprietarilor HTC One Max.

Bateria internă este de 3300 mAh şi promite o autonomie impresionantă. Opţionale puteţi alege o carcasă HTC Power Flip, cu baterie externă de 1150 mAh inclusă, ce oferă HTC One Max atât protecţie, cât şi energie suplimentară exact atunci când ai nevoie de ele.

Actualizarea HTC One Max la Sense 5.5 vine cu HTC BlinkFeed mai social, care poate fi personalizat mai departe prin categorii de subiecte şi o nouă integrare cu furnizor de conţinut, inclusiv Instagram şi Google+. Până la 120 de articole pot fi, de asemenea, descărcate pentru a fi vizualizate offline, ceea ce face ca BlinkFeed să fie şi mai bun pentru consumul de informaţie, indiferent de moment sau de locul în care te-ai afla.

Beneficiind de tehnologia camerei HTC UltraPixel, de modul HTC Zoe, ce aduce fotografiile la viaţă, şi de o cameră frontală de 2,1 megapixeli, HTC One Max va captura fotografii incredibile şi clipuri video full HD 1080p indiferent dacă tu eşti fotograful, subiectul sau amândouă. Modul Dual Capture înseamnă că acum poţi surprinde momente memorabile alături de reacţia ta într-o singură fotografie sau clip video extraordinar, folosind în acelaşi timp ambele camere.

Imagea îmbunătăţită este, de asemenea, introdusă şi în Video Highlights (Montaje video), care combină fotografiile şi clipurile pentru a crea montaje-secvenţă completate de un fundal sonor şi de o temă alese de tine. Iar cu HTC One Max, Video Highlights realizate de tine pot avea, acum, orice durată.

Disponibil în nuanţa Glacial Silver, HTC One max împărtăşeşte aceeaşi garanţie a designului premium cu întreaga familie HTC One, oferind o experienţă completă excepţională. HTC One max va fi disponibil în România la finele lunii octombrie.