Smartphones Tech

Huawei Ascend G6 4G lansat la MWC 2014

Huawei Ascend G6 4G lansat la MWC 2014

Cu un ecran qHD de 4,5 inch (rezolutie 960 x 540 și 245PPI), o cameră frontală de 5 megapixeli și interfața Emotion UI 2.0, Huawei Ascend G6 4G este partenerul perfect pentru cei care vor să își împărtășească experiențele cu cei din jur. Având o grosime de 7,85 mm și o greutate de 115 grame, Ascend G6 4G a fost inspirat de designul deja consacrat “dublu C” al popularului smartphone Ascend P6. Noul smartphone este disponibil în mai multe variante de culori, inclusiv negru cu reflexii gri metalizate, roz cu elemente aurii, sau alb cu roz sau auriu. Pentru modelul Huawei Ascend G6 există și o versiune 3G cu o grosime de 7,5 mm, disponibilă în variantele de culoare negru, alb, roz, auriu sau albastru.

Cel mai nou smartphone din portofoliul Huawei are la bază un procesor quad-core de 1,2 GHz și o baterie rezistentă Lithium Polymer de 2000 mAh. Huawei Ascend G6 4G LTE permite, astfel, o conexiune mai rapidă și o autonomie a telefonului mai îndelungată. Utilizatorii vor putea descărca filme în doar câteva minute sau vor putea încărca fișiere pentru muncă în doar câteva secunde, datorită unei viteze de până la 150 Mbps. Albumul foto inteligent, conexiunea la Internet, alături de posibilitatea de a administra notificările primite, respectiv permisiunile cerute, asigură un control deplin asupra informațiilor pe care utilizatorul le distribuie.

Smartphone-ul Huawei Ascend G6 4G aduce oportunități nelimitate de a explora lumea prin opțiuni de fotografiere precum multi-shot, fotografiere orizontală sau panoramică, datorită camerei principale de 8 MP cu deschidere de AF BSI f/2.0.

Totodată, persoanele cărora le place să își facă fotografii singure vor fi impresionate de funcția “hands-free selfie” care permite activarea vocală a camerei foto. Lumina cadrului nu va mai reprezenta o piedică în realizarea fotografiilor și a filmelor datorită senzorului Sony IMX134 și a blițului, ambele încorporate.