Tech Hardware

iFixit a aruncat o privire sub afișajul mai mare al Apple Watch Series 7

iFixit a aruncat o privire sub afișajul mai mare al Apple Watch Series 7

În recenzia noastră despre Apple Watch Series 7, Dieter Bohn l-a numit cel mai bun ceas inteligent, în timp ce observă modificările noului model ca „iterații mai mici” de la an la an decât ne așteptam anterior. Chiar și acele mici îmbunătățiri au necesitat o anumită reproiectare. Pentru a aprecia aceste eforturi, cei de la iFixit au făcut echipă cu foști ingineri Apple pentru a investiga noile părți și pentru a obține o perspectivă asupra modului în care au apărut schimbările.

Fostul designer de produse Apple Tobias este acum alături de Instrumental. El subliniază într-un videoclip că, uitându-ne la spatele ecranului, putem vedea că pentru seria 7, Apple a scos un cablu panglică, combinând semnalele de atingere și afișare într-un singur cablu în loc de două. Acest lucru a ajutat la micșorarea ramelor dispozitivului, dar Tobias spune într-un videoclip că este „destul de sigur” de complexitatea acelei schimbări și de modul în care a trecut prin lanțul de aprovizionare este motivul pentru care acest ceas a fost ușor întârziat.

Un moment mai surprinzător este atunci când au aflat că bateria Apple Watch Series 6 se potrivește și funcționează cu noul model.

Desigur, un alt element al demontării este ceea ce nu se află în noul Apple Watch – un vechi port de diagnosticare. Încă din primele versiuni, acesta se ascunsese în canelura pentru brățară a ceasului, dar acum Apple l-a înlocuit cu tehnologie wireless. Este acesta un indiciu pentru un iPhone fără porturi? Nu putem spune încă, dar demontarea vă va arăta cum totul s-a reunit pentru a face dispozitivul mai puțin susceptibil la crăpare, să reziste mai bine la praf și apă și doar puțin mai bine decât Seria 6.