Diverse

Indicatoarele care va pun afacerea pe primul loc!

Indicatoarele care va pun afacerea pe primul loc!

Literele volumetrice sunt printre cele mai eficiente modalitati de publicitate. Comparativ cu semnele plate, literele volumetrice va permit sa atrageti atentia datorita designului original, sa economisiti materiale si electricitate. In plus, cand vorbim despre panouri mari, efectul va fi cu mult mai mare datorita literelor volumetrice.

Asadar, literele volumetrice pot fi realizate in orice dimensiune si forma.

In alegerea acestui tip de publicitate, exista si alte avantaje, precum economisirea chiriei. De exemplu, cu aceeasi dimensiune a literelor, dimensiunile semnului plat sunt mai mari, ceea ce inseamna ca chiria este mai mare pentru proprietarul cladirii. De asemenea, uneori este interzisa plasarea unui semn plat, deoarece poate perturba aspectul monumentului arhitectural, in timp ce literele volumetrice sunt mai usor de incorporat cu stilul cladirii.

Tipuri principale de litere volumetrice pentru publicitate:

-Litere volumetrice cu iluminare interna;

-Litere cu un neon deschis;

-Scrisori cu margini;

-Litere plate;

-Litere metalice.

Literele volumetrice sunt realizate din plastic, acril si profile speciale – ALS si Elkamet, prin tehnologie clasica. Primul model, in combinatie cu baza din plastic, este folosit pentru a-si face partea de volum (cutii), unde este instalat sistemul de iluminare. Al doilea, in combinatie cu acrilic care disipeaza lumina, este folosit pentru a face „coperta” literei – adica partea din fata.

litere volumetrice

Tubul de neon poate fi localizat de-a lungul axei literei  sau in jurul perimetrului.

Literele volumetrice din metal se caracterizeaza prin durabilitate, stare si prezentabilitate.

Literele volumetrice din metal nu cedeaza schimbarilor de temperatura, nu se deformeaza. Pot fi fabricate din aluminiu, alama, otel inoxidabil.

Cel mai adesea, otelul inoxidabil si alama de inalta calitate sunt utilizate pentru realizarea literelor metalice.

reclame luminoase- printuri

Literele din otel inoxidabil sunt practice si fiabile. Un astfel de material permite reproducerea mai precisa a formelor complexe si nu se deformeaza in timpul prelucrarii. Semnele rezista la schimbari puternice de temperatura, ceea ce este un aspect extrem de important.

Daca decideti sa utilizati un astfel de semn – trebuie sa va ganditi cu atentie la designul acestuia, deoarece daca biroul (magazinul) dvs. este mic, literele uriase si puternice nu vor arata prea organice si nu se vor incadra in imaginea companiei.

Literele din alama pot fi usor stilizate pentru un aspect vintage (acest lucru se realizeaza atat prin oxidarea naturala a metalului, cat si prin patinare). Dar daca nu este nevoie sa oferiti un aspect „antic” pe panoul de alama, este necesara intretinerea regulata sau lacuirea. Datorita caracteristicilor suprafetei din otel inoxidabil, este dificil de indepartat contaminarea, astfel incat produsele din otel inoxidabil necesita o ingrijire speciala.

casete luminoase

Astfel de litere sunt de obicei echipate cu o iluminare din spate a circuitului – tubul de neon, situat in interiorul literei, lumineaza suprafata peretelui sau substratul sub litere, astfel incat sa vedem silueta intunecata a literei intr-un loc luminos.

Uneori, iluminarea externa a literelor metalice arata mult mai bine si este mai avantajos – chiar si noaptea se observa ca literele sunt din metal.

Categoria de produse de pe site-ul atlasms.ro ofera fiabilitate si inalta calitate, iar cei care investesc in litere volumetrice au parte numai de beneficii!