Smartphones Tech

iPhone 13: Iată carcasele compatibile MagSafe de care aveți nevoie chiar acum

iPhone 13: Iată carcasele compatibile MagSafe de care aveți nevoie chiar acum octombrie 11, 2021
Magsafe

Acum, când iPhone-ul tău nou-născut a sosit (sau este pe drum), este timpul să începi să te gândești să-ți protejezi copilul. La urma urmei, este doar o chestiune de timp ca telefonul să cadă din buzunar sau să ia contact cu cheile, așa că merită investiția suplimentară acum pentru a preveni daunele viitoare.

Deși MagSafe, ca accesoriu pentru iPhone, are deja un an, Apple începe să înceapă încet să-și construiască ecosistemul de accesorii. De la evenimentul de lansare din octombrie 2020, Apple a lansat doar o duzină de produse MagSafe oficiale: de la pucul iconic MagSafe Charger până la portofelul din piele MagSafe din 2021.

Desigur, producătorii de accesorii terți sunt dornici să facă și produse MagSafe. Din păcate, Apple este renumit cu tehnologia sa exclusivă, chiar dacă programul său MFi este conceput pentru a licenția și controla aceste produse. Așadar, accesoriile de la terți, cum ar fi bateriile și încărcătoarele, se pot atașa la produsele MagSafe oficiale și se pot încărca la 7,5 W, mai degrabă decât la standardul de încărcare wireless de 15 W pe care îl pot atinge accesoriile aprobate de Apple. Dar accesoriile de la terțe părți tind să fie mai ieftine ca preț și oferă mai multă selecție decât gama oficială.

În cazul în care sunteți în căutarea unor cazuri care să funcționeze cu încărcătorul sau bateria MagSafe oficială, iată primele 10 carcase iPhone 13 terțe care mi-au atras atenția.

 

 

 

Nimble Spotlight Case

Reducerea deșeurilor electronice pentru consumatori este o temă majoră în noul iPhone 13, deci rezultă că noua dvs. carcasă ar reflecta etosul dvs. ecologic. În acest scop, carcasa Nimble’s Spotlight este fabricată din 72% materiale reciclate (inclusiv carcase din silicon și telefoane vechi), cu ambalaje care nu utilizează plastic sau substanțe chimice dăunătoare. Am menționat că este certificat pentru a vă proteja telefonul împotriva căderii de 15 picioare?

 

 

 

 

 

 

Nomad Sport Case

Cunoscute pentru frumoasele lor huse din piele, Nomad își aduce estetica minimalistă într-o carcasă care poate rezista mai bine uzurii zilnice. Realizată din cadru din policarbonat rezistent la zgârieturi și bare de protecție din TPE, această carcasă lucioasă, dar adezivă, are magneți MagSafe încorporați, acceptă încărcarea fără fir și chiar vă poate partaja informațiile de contact prin NFC.

 

 

 

 

 

 

Pitaka MagEZ Cazul 2

Căutați o carcasă din piele sau din silicon pentru a vă proteja iPhone-ul 13? Pitaka MagEZ Case 2 este fabricat din aceleași fibre de aramid rezistente pe care armata și industria aerospațială le folosesc în armura balistică. Nu numai că acest caz este puternic și durabil, acesta acceptă încărcarea MagSafe și Qi și funcționează cu o familie de alte produse, cum ar fi portofele și suporturi magnetice.

 

 

 

 

 

 

Nomad Modern Folio din piele

Ce nu-i place la o husă folio clasică din piele cu atingeri moderne, de înaltă tehnologie? Acest Nomad Modern Folio este fabricat din piele Horween la exterior și bara de protecție TPE la interior pentru a amortiza căderea iPhone-ului. Trage de trei ori ca portofel, carte de vizită digitală (prin NFC), precum și o punte către accesoriile MagSafe.

 

 

 

 

 

 

Speck Presidio Perfect-Clear Ombre

Aduceți o culoare la iPhone 13 Pro Max fără a o acoperi într-o carcasă monotonă, cu carcasa Presidio Perfect-Clear Ombre de la Speck. Nu numai că are magneți încorporați pentru a lucra cu accesoriile dvs. MagSafe, dar vă poate proteja telefonul împotriva căderii de 13 picioare. Acoperirea sa Perfect-Clear va lupta împotriva îngălbenirii, în timp ce acoperirea Microban reduce creșterea bacteriilor.

 

 

 

 

 

 

Survivor Endurance pentru MagSafe pentru iPhone 13

Robust și ecologic, această carcasă Survivor Endurance cu MagSafe este construită atât pentru birou, cât și pentru exterior. Conceput pentru a rezista la șocuri și picături repetate (MIL 810G), este greu de crezut că această carcasă rezistentă este fabricată în mare parte din materiale reciclate. Indiferent dacă sunteți în afara rețelei sau vă întoarceți la birou, puteți conta pe acest caz pentru a lucra cu MagSafe și alte accesorii de încărcare fără fir.

 

 

 

 

 

 

Carcasă Moment Clear pentru iPhone 13

Doriți să arătați superbul iPhone 13 Pro Max albastru sierra, dar doriți, de asemenea, să vă protejați dispozitivul de zgârieturi și zgârieturi. Acolo este cazul Clear Moment pentru iPhone 13. Oferă un strat atrăgător de protecție împotriva picăturilor de șase picioare noului dvs. telefon, în timp ce magneții săi încorporați funcționează cu gadgeturile dvs. MagSafe.

 

 

 

 

 

 

Douăsprezece cărți de Sud vol. 2 pentru iPhone 13

Nu, nu poți purta un iPhone 13 toată ziua – poți purta un BookBook, capricioasa abordare a lui Twelve South asupra carcasei portofel multifuncțional. Vol. 2 funcționează acum cu accesoriile dvs. MagSafe și se atașează pe spatele telefonului cu magneți. Această husă din piele nu este doar un portofel, ci se transformă și într-un suport pentru telefon.

 

 

 

 

 

 

Carcasa OtterBox Figura Series cu MagSafe

Cu acest exclusiv Otterbox x Apple, nu trebuie să sacrificați protecția pentru design sau funcție. Colecția Figura este realizată din material moale pentru o bună aderență, cu margini ridicate în jurul ecranului și al camerei pentru a proteja cele mai importante caracteristici ale iPhone-ului dvs. 13. Este, de asemenea, compatibil cu Mag Safe, deci va funcționa perfect cu celălalt Apple- produse aprobate.

 

 

 

 

 

 

Husa de protecție pentru antrenor pentru MagSafe

Nu lăsați acest dulap frumos floral de la Coach să vă păcălească: sub exteriorul său frumos se află magneți puternici care vă vor susține accesoriile MagSafe. Această husă de protecție pentru Magsafe vă înfășoară iPhone-ul 13 în două straturi de materiale de protecție și o bara de protecție care amortizează șocurile, ceea ce înseamnă că telefonul dvs. poate supraviețui chiar și unei căderi de 10 picioare.