Tech

ITEB Expo – 20-22 octombrie 2011

ITEB Expo – 20-22 octombrie 2011

Se pare că România a rămas fără un târg de IT&C, asta după ce CERF (Computers and Electronics Romanian Fair) a fost anulat în 2010 şi nu sunt şanse prea mari să se ţină în 2011. Însă avem veşti de la Expo 24, care anunţă organizarea expoziţiei ITEB, acronim al IT & Electronic Bucharest Expo, în perioada 20-22 octombrie 2011, în cadrul East Expo Center Bucureşti.

Expoziţia doreşte să creeze noi canale de distribuţie şi noi oportunităţi de colaborare pe un sector aflat într-o dezvoltare continuă. ITEB Expo are ca expozanţi distribuitori şi producători ai industriei de IT şi telecomunicaţii ( hardware, software, telecomunicaţii, foto-video ), componente, soluţii şi servicii pentru industria digitala din România.

Expozitia este un loc de întâlnire între experţii din domeniu şi vizitatori, aceştia putând obţine pe parcursul a trei zile informaţii cu privire la produsele, technologiile şi oportunităţile oferite. Publicul ţintă este reprezentat de specialiştii din domeniu IT, identificaţi pentru fiecare segment tematic al expoziţiei şi de reprezentanţii companiilor ce pot implementa soluţiile prezente la ITEB, acestea reprezentând potenţialii clienţi finali ai produselor expuse.

Participarea la ITEB Expo se va face pe bază de bilet (20 lei) sau invitaţii. Locaţia expoziţiei este East Expo Center, Şoseaua Pantelimon Nr.1, Bucureşti, Romania. Am încercat să văd şi lista expozanţilor, dar aceasta va fi disponibilă după data de 1 septembrie. Sper la un târg decent de IT&C şi telecomunicaţii. Ar fi păcat ca România să iasă din circuitul expoziţiilor de profil.