Laptop Tech

Jolibook – mai multe detalii si fotografii oficiale

Jolibook – mai multe detalii si fotografii oficiale

Cu ceva vreme în urmă umbla vorba că cei de la Jolicloud se pregătesc să îşi lanseze propriul mini laptop, numit Jolibook. Acum au fost publicate pe site-ul companiei o serie de fotografii oficiale ale micului netbook şi au fost divulgate câteva detalii noi.

Se pare că cei de la Jolicloud sunt cât se poate de serioşi în ceea ce priveşte lansarea unui mini laptop sub brandul propriu. Despre Jolibook, căci aşa se numeşte mititelul, aflaserăm câteva detalii acum ceva vreme, însă de data aceasta avem parte de câteva fotografii oficiale. Din câte se poate vedea, design-ul general este unul destul de obişnuit pentru un netbook de 10.1 inch. Dispune de 3 porturi USB, un VGA şi un port Ethernet, plus un touchpad cu un singur buton. Ceea ce îl scoate în evidenţă faţă de restul mini laptop-urilor este capacul foarte colorat, acoperit de un model special.

În ceea ce priveşte specificaţiile tehnice, deocamdată se ştie doar că Jolibook va veni echipat cu un procesor dual core pentru mini laptop-uri Intel Atom N550 la 1.5 GHz şi un HDD de 250 GB. Suportă video playback HD la 720p şi va rula cu sistemul de operare Jolicloud 1.1, dispunând şi de aplicaţii precum Chromium, Facebook, Spotify, VLC sau Skype. Se pare că mini laptop-ul va fi lansat mai întâi în Europa, deşi deocamdată nu se ştie nici când, nici la ce preţ.