Tech Securitate

Kaspersky Small Office Security – premiata de Virus Bulletin

Kaspersky Small Office Security – premiata de Virus Bulletin

Kaspersky Lab anunţă că suita Kaspersky Small Office Security (KSOS) a obţinut rezultate foarte bune în urma primului test realizat de o autoritate independentă. Soluţia Kaspersky Lab, creată pentru a proteja infrastructura IT a companiilor mici, a obţinut certificarea VB100 din partea publicaţiei britanice Virus Bulletin.

Evaluarea celor peste 40 de soluţii de securitate – aparţinând mai multor producători şi destinate atât companiilor, cât şi utilizatorilor individuali – s-a derulat pe o platformă Windows Server 2008 R2. Fiecare suită a participat la diferite niveluri de testare, inclusiv cele de scanare la cerere (on-demand), în timp real (on-access) şi evaluare retrospectivă. De asemenea, au mai fost luate în considerare impactul soluţiei de securitate asupra resurselor de sistem şi viteza de scanare a arhivelor.

Experţii Virus Bulletin au apreciat interfaţa grafică intuitivă a suitei Kaspersky Small Office Security, precum şi opţiunile de reglaj fin al setărilor produsului. În plus, aceştia recomandă soluţia de securitate pentru performanţa ridicată, în special în timpul scanărilor repetate, precum şi pentru impactul minim asupra memoriei RAM.