Tech

Kingston Digital lanseaza Wi-Drive in Romania

Kingston Digital lanseaza Wi-Drive in Romania ianuarie 4, 2022Leave a comment
Kingston-wi-drive

Kingston lansează în România dispozitivul Kingston Wi-Drive. Acesta este un hard disk wireless foarte util pentru cei care au nevoie de spaţiu mai mult de stocare, dar şi pentru a partaja informaţia.

A fost proiectat pentru a satisface nevoia de spaţiu de stocare suplimentar al dispozitivelor Apple iPad, iPhone şi iPod touch şi Amazon Kindle Fire. Wi-Drive este o soluţie wireless care permite utilizatorilor să partajeze fişierele media sau documentele importante.

Wi-Drive foloseşte memoria Flash pentru stocarea informaţiei de pe sistemele desktop sau de pe laptop-uri. Aceste fişiere şi documente pot fi accesate ulterior prin conexiunea wireless. Până la trei utilizatori se pot conecta simultan la Wi-Drive pentru a accesa fişiere diferite, fără pierderea conexiunii la Internet.

Mi se pare un gadget util şi interesant. Astfel, pot lua cu mine o informaţie pe care o pot împărţi cu mai mulţi prieteni la o bere, fără să car laptop-ul şi fără să ne chinuim prin transfer de pe o tabletă pe alta. Preţurile sunt însă cam piperate – 16GB – 160 Lei; 32GB – 320 Lei.

Kingston Digital lansează Wi-Drive în Romania

 • Uşor şi durabil – dizpozitivul bazat pe memoria Flash reprezintă alternativa ideală pentru stocarea mobilă a datelor
 • Design plăcut şi uşor de folosit – poţiadaugă şi partaja cu uşurinţă fişierele media şi documentele importante
 • Partajează documente şi fişiere media cu până la trei utilizatori simultan

Bucureşti, România – 9 martie, 2012 – Kingston Digital, afiliată la compania Kingston Technology, liderul mondial independent în producţia de module de memorie, lansează dispozitivul Kingston Wi-Drive în Romania. Proiectat pentru a satisface nevoia de spaţiu de stocare suplimentar al dispozitivelor Apple iPad, iPhone şi iPod touch şi Amazon Kindle Fire, Wi-Drive este o soluţie wireless care permite utilizatorilor să partajeze fişierele media sau documentele importante.

Alături de aplicaţia “Kingston Wi-Drive”, disponibilă pe Apple App Store şi pe Amazon Appstore, Wi-Drive permite utilizatorilor să redea videoclipuri, muzică şi să partajeze fişiere cu alţi utilizatori de dispozitive Apple sau cu alte tablete Amazon Kindle Fire. Wi-Drive foloseşte memoria Flash pentru stocarea informaţiei de pe sistemele desktop sau de pe laptop-uri. Aceste fişiere şi documente pot fi accesate ulterior prin conexiunea wireless. Până la trei utilizatori se pot conecta simultan la Wi-Drive pentru a accesa fişiere diferite, fără pierderea conexiunii la Internet.

“Wi-Drive permite utilizatorilor de dispozitive Apple şi Kindle Fire să gestioneze wireless fişiere media sau documente şi să le partajeze cu prietenii sau partenerii de afaceri,” a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. “Această funcţie, alături de durabilitatea oferită prin integrarea memoriei Flash, reprezintă o soluţie ideală atât pentru utilizatorii tradiţionali, cât şi pentru împătimiţii tehnologiei.”

Transferul şi stocarea fişierelor pe Wi-Drive se realizează cu uşurinţă, prin intermediul cablului USB sau cu ajutorul conexiunii wireless, direct din dispozitivul conectat. Pentru gestionare fişierelor este necesară instalarea aplicaţiei Wi-Drive, disponibilă în Apple App Store şi Amazon Appstore.

Kingston Wi-Drive – caracteristici şi specificaţii:

 • Capacităţi*: 16GB, 32GB
 • Dimensiuni: 121.5mm x 61.8mm x 9.8mm
 • Temperaturi de operare: 0°C – 50°C
 • Temperaturi de stocare: -10°C – 70°C
 • Standard wireless: Wi-Fi 802.11g/n cu securitate WPA/WEP
 • Baterie reîncărcabilă: până la patru ore de utilizare
 • Garanţie: 1 an de garanţie
 • Aplicaţie: disponibilă pe Apple App Store
 • Compatibil cu: iPad, iPhone 3G/3GS/4, iPod touch, Amazon Kindle Fire
 • Configurabil APN (denumirea access point-ului) şi funcţii cheie pentru conectarea la puncte de acces wireless
 • Format de fişiere compatibile:Audio: AAC, MP3, WAVVideo: m4v, mp4, mov, Motion JPEG (M-JPEG), AVIImagini: jpg, bmp, tiffDocumente: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.