Laptop

Laptop second hand – o solutie buna si ieftina

Laptop second hand – o solutie buna si ieftina

Ţinând cont de faptul că laptop-urile noi pot fi prea scumpe pentru buzunarul unora, un laptop second hand (la mâna a doua) poate fi o soluţie foarte bună şi mai ieftină. Evident, are avantajele şi dezavantajele ei.

Laptop-urile second hand sunt modele care au fost utilizate de primii propietari o anumită perioadă de timp şi care mai apoi sunt scoase la vânzare, fiind încă funcţionale. Spre deosebire de notebook-urile refurbished, sunt echipate cu toate componentele originale. Principalul avantaj al notebook-urilor second hand este că sunt mai ieftine decât modelele noi existente pe piaţă.

Din păcate, din punct de vedere al echipării, sunt adesea ceva mai vechi. Plus că achiziţia unui astfel de produs sh implică câteva riscuri, calitatea produsului depinzând de o mulţime de factori: cât de bine a fost întreţinut, cum a fost utilizat, cât de vechi este, ce preţ are în raport cu un model nou sau cu varianta nouă a aceluiaşi model şi contează foarte mult de la cine îl cumperi.

Laptop News a oferit şi oferă consultanţă gratuită cu privire la cumpărarea de portabile. În permanenţă căutăm să oferim cele mai bune soluţii. Au fost câteva cazuri când am oferit chiar şi soluţii second hand. Pentru astfel de cumpărături, noi recomandăm în special magazine specializate în comercializarea de calculatoare second hand. Apoi, în funcţie de buget şi modul de utilizare, recomandăm produsul care credem că se mulează cel mai bine pe nevoile cumpărătorului.

De preferat ar fi ca toţi doritorii să cumpere produse noi pentru a beneficia de tehnologia de ultimă generaţie, garanţie, calitatea superioară a materialelor, performanţe de top etc. Dar sunt şi cazuri când nu e nevoie neapărat de ceva nou, mai ales când bugetul nu este generos. Mai jos încercăm să explicăm situaţiile în care un laptop SH ar fi mai OK.

– dacă sunteţi novice în era tehnologică şi doriţi un portabil pentru a învăţa să lucraţi pe el, pentru office şi puţin internet, iar banii sunt o problemă, atunci noi vă recomandăm să alegeţi o soluţie second hand. Preţurile unor astfel de laptop-uri pornesc de la câteva sute de lei şi pot ajunge la 1000 lei şi puţin peste.

– dacă doriţi să deschideţi o mică afacere şi bugetul este limitat, dar totuşi aveţi nevoie de calculatoare/laptop-uri, atunci n-ar fi rău să vă uitaţi şi peste ofertele second hand. Pentru munca de birou nu vă trebuie super calculatoare, mai ales că sunteţi la început de drum şi nu ştiţi dacă treaba va funcţiona pe termen lung. Astfel economisiţi o sumă de bani pe care o puteţi investi în alte servicii.

– sunteţi student la facultate, aveţi buget redus, viaţă grea de cămin, dar simţiţi nevoia unui laptop pentru a lucra la diferite proiecte. Noi vă sfătuim să căutaţi o soluţie la mâna a doua. Astfel economisiţi buget şi nu atrageţi privirile celor din jur. Ba mai mult, nu riscaţi să rămâneţi fără el.

Probabil că sunt mult mai multe situaţii de luat în considerare, dar deocamdată ne-am amintit de aceste 3.

În cazul în care te tentează ideea achiziţionării unui portabil second hand, trebuie să citeşti şi articolul – “Ce trebuie să ştii despre un laptop second hand“. Aflaţi la ce trebuie să daţi cea mai mare atenţie înainte de cumpărare, ce trebuie să testaţi şi cum să cântăriţi lucrurile pentru a alege modelul potrivit nevoilor voastre.

Laptop-sh
Postarea Anterioara

Laptop-tonino-lamborghini
Postarea Urmatoare