Laptop Tech

Laptop-urile Acer Aspire x750 sunt disponibile în România

Laptop-urile Acer Aspire x750 sunt disponibile în România ianuarie 4, 2022Leave a comment
Acer-aspire-x750

Modelele Acer Aspire 5750 şi 7750 au ajuns şi în România. Seria Aspire x750 foloseşte cele mai noi procesoare Intel Sandy Bridge ce deţin tehnologia Turbo Boost 2.0 şi capabilităţi media îmbunătăţite. Noile notebook-uri Acer oferă performanţă inteligentă şi capabilităţi avansate de grafică şi combină puterea de computing turbo cu eficienţa energetică ridicată.

Întreaga gamă este dotată cu Clear.fi, noul sistem de la Acer pentru media sharing, bazat pe ideea că este mai uşor pentru utilizator dacă toate fişierele multimedia sunt pur şi simplu aduse într-un singur sistem, cu o interfaţă comună. Indiferent unde s-ar afla. Clear.fi este o soluţie cross-platformă care funcţionează imediat ce aţi scos-o din cutie, detectând automat toate dispozitivele cu capabilităţi Clear.fi conectate la reţeaua wireless din locuinţă, permiţând tuturor fişierelor digitale stocate pe oricare dintre acestea să fie accesate în condiţii excelente, folosind interfaţa media Clear.fi.

Seria este disponibilă în trei dimensiuni: 35,5 cm (14”), 39,5 cm (15.6”) şi 44 cm (17.3”) – toate cu display-uri HD Acer CineCrystal LED. Toate notebook-urile seriei dispun de cea mai recentă versiune a standardului HDMI.

Indiferent dacă doriţi să jucaţi un joc, să urmăriţi un film sau pur şi simplu să vă relaxaţi ascultând muzica preferată, sistemul audio optimizat Dolby Advanced Audio v2 audio, cu tehnologiile Audio Optimizer, Audio Regulator, Volume Leveler, Volume Maximizer şi Surround Virtualizer for Built-in vă învăluie în cel mai vibrant sunet. Calitatea superioară a sunetului, combinată cu o multitudine de soluţii grafice de înaltă definiţie şi, opţional, cu Blu-ray Disc drive, vă oferă garanţia unei experienţe de entertainment care vă va captiva toate simţurile.

Touchpad-ul sistemelor este multi-gest, punându-vă la dispoziţie tot ce vă trebuie pentru a putea naviga rapid şi uşor, în timp ce tastele pentru control media vă oferă acces uşor la entertainment.

Noile notebook-uri dispun de maxim 16 GB memorie DDR3, asigurând un timp de reacţie excelent al sistemului şi viteze mari pentru transferul de date. Hard disk-urile de capacitate mare oferă un spaţiu generos, pentru a vă putea stoca foarte uşor toate fişierele multimedia, în timp ce cu Aspire 7750 aveţi posibilitatea de a combina un SSD ultrarapid cu un hard disk de capacitate mare.

O gamă largă de soluţii de conectivitate simplifică accesul la Internet. Conexiunea Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED susţine Acer SignalUp şi oferă conexiuni wireless excelente la un hotspot sau în reţeaua de acasă. Gigabit Ethernet oferă conectivitate wired stabilă; Bluetooth 3.0 opţional permite sharing rapid de date, în timp ce port-ul USB 3.0 vă ajută să transferaţi date în şi din dispozitive externe, de 10 ori mai rapid decât înainte. Cu webcam-ul Acer Crystal Eye puteţi să menţineţi legătura cu prietenii sau să derulaţi conferinţe video cu contactele de afaceri.

Asigurând un nivel optim de performanţă şi entertainment, Aspire x750 face progrese către reducerea impactului ecologic, având un design eco, care adoptă tehnologii, materiale şi procese în conformitate cu cele mai importante standarde internaţionale – începând cu tehnologia LED. Lămpile LED ajută la redarea unor imagini de calitate superioară şi cresc vizibilitatea acestora în condiţii de iluminare redusă. În plus, nu conţin mercur şi consumă mai puţină energie faţă de lămpile tradiţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.