Tech Laptop

Lenovo ideaPad la Baneasa Shopping City

Lenovo ideaPad la Baneasa Shopping City

În acest weekend, Lenovo prezintă gama ideaPad într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucureşti – Băneasa Shopping City. Un stand micuţ, cochet şi 6 laptop-uri, din gamele Y, G, U şi mini laptop-urile S, vă aşteaptă să le vizitaţi şi chiar să le testaţi. Le găsiţi în zona Square Town, lângă pasajul dintre Feeria şi Băneasa.

Modelele expuse sunt:
Lenovo IdeaPad Y560 – un laptop multimedia dedicat tuturor consumatorilor preocupaţi de divertisment, dar şi gamerilor, deoarece oferă performanţă, viteză, sunet full surround, o foarte bună calitate video-audio şi efecte vizuale HD ieşite din comun. Cu ecranul său de 15.6 inch HD Widescreen LED şi o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, Lenovo IdeaPad Y560 oferă unele dintre cele mai bune şi mai clare imagini întâlnite la notebook-urile de divertisment de pe piaţă. De asemenea, este echipat cu placa video dedicată ATI Mobility Radeon HD 5730 cu 1 GB memorie video dedicată. Datorită tehnologiei Switchable Graphics, utilizatorii pot comuta între modul performant sau energy-saving pentru prelungirea duratei bateriei.

Lenovo IdeaPad S10-3S – alb şi negru – un partener stylish. Este micuţ, are un design elegant şi o configuraţie bună în rândul netbook-urilor. Datorită dimensiunilor reduse şi a greutăţii de aproximativ 1.1 Kg, acest mini laptop este extrem de portabil. Este alegerea perfectă pentru cei care doresc ceva cu stil, elegant şi uşor. Lenovo IdeaPad S10-3s este disponibil la preţuri care încep de la 1400 lei.

Lenovo IdeaPad S10-3T – Este un mini laptop convertibil în tablet PC. Ecranul de 10.1 inch care suportă multitouch poate fi rotit peste tastatură, în ambele sensuri, la 180 de grade, pentru a intra în modul tabletă. Utilizează software-ul QuickStart 2.0. Preţul modelului Lenovo IdeaPad S10-3T porneşte de la 1900 lei.

Lenovo IdeaPad U350 – un laptop de 13.3 inch, micuţ, elegant, cu un design simplu. Cântăreşte aproximativ 1.6 Kg şi are o configuraţie echilibrată şi suficient de puternică încât să facă faţă cerinţelor voastre de office, internet, multimedia. Surprinzător, dar preţul porneşte de la 1800 lei – un preţ foarte bun.

Lenovo IdeaPad G550 – un laptop cu display de 15.6 inch HD LED Glare şi un design cam sobru, cu o uşoară tentă de “business”. Carcasa este fabricată dintr-un plastic dur, iar construcţia este solidă. Chiar dacă face parte dintr-o generaţie mai veche, acest model se încăpăţânează să rămână în piaţă. Configuraţiile şi preţul sunt atuurile sale.

Spor la cumpărături!