Laptop Tech

Lenovo ThinkPad Yoga – negru si gata pentru afaceri

Lenovo ThinkPad Yoga – negru si gata pentru afaceri ianuarie 4, 2022Leave a comment
Lenovo-thinkpad-yoga

Noul Lenovo ThinkPad Yoga de 12.5 inch are o carcasă din aliaj de magneziu şi oferă o experienţă vizuală şi multimedia extraordinară, pornind de la ecranul opţional HD IPS din sticlă Corning Gorilla Glass, ecranul FHD IPS cu multi-touch în 10 puncte de contact, sau trackpad-ul din sticlă supradimensionat, cu cinci butoane, optimizat pentru gesturi Windows 8.1.

Construit pentru confort maxim în toate modurile de folosire, ThinkPad Yoga este prevăzut cu un sistem unic de blocare a tastaturilor creat pentru modul tabletă. Sistemul ridică şi blochează toate tastele pentru a oferi o senzaţie de soliditate când este ţinut în mână. Bineînţeles, este vorba despre legendara tastatură ThinkPad, cu iluminare internă opţională.

ThinkPad Yoga este echipat cu tehnologiile esenţiale ale mediului de business: procesoare până la Intel Core i7 din a patra generaţie, până la 1 TB de spaţiu de stocare, autonomie pe întreaga durată a zilei. ThinkPad Yoga de asemenea răspunde la comenzi vocale, astfel încât utilizatorii pot conversa prin programe de Instant Messaging, îşi pot rula muzica, pot căuta informaţii online, fără să ridice un deget. Pentru un spaţiu de lucru mai liber, sistemul de andocare Lenovo One Link, achiziţionat separat, oferă porturi USB, o conexiune mini-HDMI, Gigabit Ethernet şi multe altele.

Specificaţii tehnice Lenovo ThinkPad Yoga

Procesor pana la Intel Core i7 din a 4-a generatie

Sistem de operare Windows 8.1 sau Windows 8.1

ProDisplay/Rezolutie 12.5-inch HD, 10 puncte multi-touch, HD screen: 300nits, full HD screen: 400nits

Placa videoI ntel HD Graphics

Memorie Up to 8GB DDR3L memory 1600MHz (1 x 4GB or 1 x 8GB)

StocareUp to 1TB HDD storage and up to 256 GB SSD

SunetIntegrated stereo speakers supporting Dolby® Home Theater®

v4Porturi integrate2 USB 3.0 ports, mini-HDMI, 2-in-1 (headphone and mic), 4-in-1 card reader, 2 USB 3.0, DC-in OneLink port

ConectivitateNFC “Tap to do”

CameraIntegrata 720p HD camera

Baterie In functie de configuratie: Intel Core i7 – pana la 5.3 ore; Intel Core i5 – pana la 6.0 ore; Intel Core i3 – pana la 8.3 oreGreutate3.48 pounds (1.58 kilograme)Thickness 0.74 inches thin (19mm thin)

Dimensiuni316 x 221 x 18.8 mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.