Tech Tableta

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – o tableta multimodala imbunatatita

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – o tableta multimodala imbunatatita

YOGA Tablet 10 HD+ perfecţionează arhitectura unică a tabletei ce poate fi folosită în trei moduri, printr-o infuzie de tehnologii de vârf. Printre acestea se numără ecranul Full HD, procesorul Qualcomm Snapdragon şi camera foto de mare rezoluţie, în timp ce incredibila autonomie de până la 18 ore rămâne neschimbată.

În timp ce tableta Lenovo Yoga 10 originală rupea monotonia omniprezentă a designului tabletelor de pe piaţă, noua YOGA Tablet 10 HD+ perfecţionează acest model. În primul rând, utilizatorii vor observa că display-ul 20/20 Vision de 10.1 inch oferă o imagine vie, într-o atrăgătoare carcasă argintie. Cu o rezoluţie Full HD de 1920×1200, filmele şi fotografiile se văd mai bine. Datorită tehnologiei Smart Display, tableta ajustează automat imaginile şi textele afişate în funcţie de lumina ambientală, pentru a proteja ochii utilizatorilor în toate modurile de folosire.

Construită pentru a accesa în mişcare conţinutul multimedia, tableta lansează instantaneu aplicaţiile şi deschide rapid fişierele datorită noului procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu patru nuclee şi spaţiului mare de stocare. Prevăzută cu Android 4.3, tableta este echipată cu un sistem audio Dolby, cu un ecran tactil sensibil în zece puncte, un port micro USB cu suport on-the-go şi o tastatură opţională. Pentru instantanee şi mai clare, YOGA Tablet 10 HD+ este echipată cu o nouă cameră de 8MP, perfectă pentru a fotografia prietenii, familia şi momentele preţioase ale vieţii. Nu uitaţi de aplicaţiile DOit de la Lenovo.

YOGA Tablet 10 HD+ va fi disponibilă din aprilie la preţuri pornind de la 349 dolari.