Smartphones Tech

LG G3 in carcasa QuickCircle

LG G3 in carcasa QuickCircle

Carcasa în format de dosar permite utilizatorilor să se bucure de diferite funcții fără a fi nevoie sa fie deschisă. Utilizatorii pot verifica ora, efectua apeluri, trimite mesaje, face fotografii, asculta muzică sau pot obține informații legate de sănătatea lor direct din fereastra circulară.

Mai elegantă decât carcasele tradiționale pentru smartphone, care au fereastra dreptunghiulară, carcasa LG QuickCircle vine în cinci culori atrăgătoare: negru metalic, alb, auriu, verde mentă, roz indian. Carcasa este creată pentru a proteja marginile laterale ale lui LG G3, păstrând în același timp liniile elegante ale design-ului original. Pentru a accentua eleganța design-ului ferestrei circulare, Smart Lightning emite o lumină albă, strălucitoare, circulară în interior, de fiecare dată când carcasa este deschisă /închisă sau un mesaj de apel / text este primit.

Încărcarea compatibilă cu standardul interfeței Qi este, de asemenea, posibilă cu carcasa QuickCircle, adăugând mai mult confort și portabilitate. Un kit de dezvoltare software va fi disponibil de luna viitoare, pentru a permite consumatorilor să își personalizeze smartphone-urile LG G3, pentru a utiliza funcții personalizate cu ajutorul carcasei QuickCircle.