Tech

LG va prezenta primul computer all-in-one cu Chrome

LG va prezenta primul computer all-in-one cu Chrome

LG Chromebase (model 22CV241)  aduce eficiența sistemului de operare Chrome pentru a oferi o experiență de utilizare simplă, sigură și rapidă la un preț accesibil. Împreună cu sistemul de operare unic, un ecran lat de 21.5 inci Full HD și o serie de caracteristici avansate, acest inovativ desktop are un design elegant și ergonomic. 

Computerul all-in-one LG Chromebase este bazat pe o arhitectură simplă, dar puternică și vine la pachet cu o serie de aplicații Google remarcabile. De asemenea, reprezintă un portal pentru zeci de mii de aplicații din Chrome Web Store, dintre care multe funcționează atât online, cât și offline. LG Chromebase permite utilizatorilor să scrie e-mailuri și documente, să citească ultimile noutăți sau ebooks, să editeze videoclipuri și fotografii și să joace cele mai distractive jocuri. Platforma simplificată face ca aproape orice funcție accesată să fie lipsită de efort. Totodată este dispozitivul perfect pentru a profita din plin de produsele Google precum Gmail, Drive, Search, Maps, YouTube, Play sau Google+ și Google+ Hangouts. LG Chromebase oferă, de asemenea, o securitate încorporată robustă, folosind straturi multiple de protecție pentru a ține informațiile utilizatorilor în siguranță. În plus, cu update-urile automate încorporate, sistemul de operare Chrome diminuează problemele legate de întreținerea manuală a computerului.

 

Cu o componentă hardware excelentă într-o formă minimalistă, LG Chromebase reflectă puterea și simplicitatea pe care sistemul de operare Chrome le oferă. Ideal atât pentru uzul personal, cât și profesional, versatilul computer are un display IPS Full HD (1920 x 1080) de 21.5 inch care oferă o reproducere fidelă a culorilor, contrast uimitor și un unghi de vizualizare impresionant de 178 de grade. Puterea de procesare a celei de-a patra generații Intel® CPU permite LG Chromebase să suporte aplicații web, grafică și jocuri cu ușurință. Versatilul computer are încorporată o cameră web de 1.3 megapixeli și un microfon pentru apeluri video ușor accesibile. Mai mult, acest computer AIO oferă un sunet și o muzică puternică și clară printr-o pereche de difuzoare de 5W.

 

Vizitatorii standului LG de la CES 2014 (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204) vor avea oportunitatea de a vedea acest produs unic începând de marți, 7 ianuarie, până vineri, 10 ianuarie.