Laptop Tech

MacBook Pro 6.1 | Laptop News

MacBook Pro 6.1 | Laptop News

Se tot aud nişte şuşoteli şi zvonuri cum că ar apărea în curând, nu se ştie când, un MacBook Pro care ar funcţiona cu un procesor Intel Core i7. Se pare că un astfel de model, numit MacBook Pro 6.1, a fost testat recent şi era echipat cu procesor Intel Core i7 M 620 CPU la 2.66 GHz şi 4 GB de memorie RAM. Să fie Apple gata pentru noua generaţie de laptop-uri?

Testul a vizat capacităţile procesorului şi ale memoriei, iar MacBook Pro 6.1 a primit un punctaj cu aproape o treime mai mare decât modelele actuale de Mac-uri care utilizează procesoare Core 2 Duo (a fost cu 32% mai rapid). Şi nici nu e de mirare, ţinând cont că noile Core i vin echipate cu două tehnologii noi: Hyperthreading (prin intermediul căruia procesorul dual core poate mima performanţa unuia quad core) şi Intel TurboBoost, (care permite overclocking-ul controlat până la 3.33 Ghz în caz de nevoie).

O altă veste interesantă care ar putea confirma apariţia unor modele noi de la Apple este faptul că unii retaileri online par să îşi golească stocurile şi să elimine vechile modele MacBook Pro din inventar. Toată lumea anticipează noi laptop-uri cu procesor i5 şi i7 şi eventual nişte soluţii grafice mai recente, cum ar fi NVIDIA GeForce 300M sau ATI Mobility Radeon HD 5000. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor adeveri sau nu.

Imagine-reprezentativa-1
Postarea Urmatoare