Tech

Motorola Xoom 2 – tu ce vrei sa testam?

Motorola Xoom 2 – tu ce vrei sa testam?

Tableta Motorola Xoom 2 a fost lansată în România, pe 19 martie, în cadrul unui eveniment ţinut de Orange România. Noul tablet pc este disponibil în magazinele Orange la un preţ de pornire de 299 EUR dacă este cumpărat cu abonamentul Colibri 35 pe 24 luni. Mai multe informaţii despre preţurile la Motorola Xoom 2 în combinaţie cu diferite abonamente de date găsiţi pe site-ul Orange România.

Motorola Xoom 2 va ajunge în redacţia Laptop News şi am decis să o testăm aşa cum se cuvine. Dar mi-ar plăcea să-mi spuneţi ce doriţi să testăm la ea, ce aplicaţii, ce benchmark-uri sau efectiv să ne spuneţi ce vă interesează să aflaţi despre această tabletă.

Până în prezent ştim că tableta vine cu un ecran Gorilla Glass şi cu tehnologia splash proof coating, adică rezistent la lichide. Are un procesor dual core de 1,2GHz, 16/32GB spaţiu de stocare, 1GB RAM, un display de 10.1 inch şi rezoluţie de 1280×800. Dimensiunile sunt de aproximativ 253.9 x 173.6 x 8.80 mm, iar bateria de 7000mAh oferă o autonomie de până la 10 ore. Are două camere, una principală de 5MP şi una secundară, web, de 1,3MP. Vine echipată cu sistemul de operare Honeycomb 3.2, dar se va putea face update la Ice Cream Sandwich la sfârşitul lui iunie.

Orice sugestie este binevenită!