Tech Tableta

Noul iPad Mini al Apple este deja redus la Adorama

Noul iPad Mini al Apple este deja redus la Adorama

La 499 USD, cel mai recent iPad Mini nu este ieftin. Din fericire, Adorama ia în prezent 25 USD din modelul echipat cu Wi-Fi de 64 GB în toate cele patru culori, reducând prețul final de vânzare la 474 USD. Cel mai recent model este echipat cu noul procesor Apple A15 Bionic și o cameră din spate de 12 MP, fără a menționa caracteristica Apple Stage Center, care permite camerei frontale să facă panoramare și zoom digital pentru a vă menține în cadru.

În recenzia noastră, am lăudat, de asemenea, designul iPad Mini de a șasea generație, ecranul mai mare și faptul că noua tabletă oferă suport USB-C, totuși, nu ne-a plăcut că îi lipsește o mufă pentru căști. Și, deși reducerea de astăzi nu este una imensă, este una dintre primele pe care le-am văzut pe Apple, de când a fost lansată cu puțin peste o săptămână în urmă.

iPad Mini (2021, Wi-Fi)
474 $ 499 $ 6% reducere
IPad Mini renovat de la Apple elimină butonul de acasă și optează pentru un ecran mai mare, de la margine la margine, care amintește de iPad Air de anul trecut. De asemenea, vine echipat cu un procesor mai rapid, suport pentru USB-C și un buton de alimentare montat în partea de sus, care luminează ca senzor Touch ID.

474 dolari la ADORAMA
Dacă aveți nevoie de un stylus, puteți asocia iPad Mini cu reducere cu creionul Apple de a doua generație, care este din nou la vânzare la Woot până pe 9 octombrie sau până la epuizarea stocurilor. De obicei, 129 USD, puteți ridica stylus-ul pentru 110 USD, ceea ce reprezintă doar 10 USD mai mult decât cel mai bun preț de până acum. Membrii Amazon Prime vor primi transport gratuit. Spre deosebire de predecesorul său, cel mai nou creion Apple se poate încărca fără fir în timp ce este atașat magnetic de partea laterală a celor mai recente iPad Pro, iPad Mini sau iPad Air. Rețineți că, totuși, nu va funcționa cu cel mai nou iPad entry-level.