Tech Masini

Noul Opel Corsa-E

Noul Opel Corsa-E

Noul Corsa-E are o autonomie de 337 km fără reîncărcare. Autonomia acestui model poate fi dezvoltată cu ajutorul a câtorva trucuri precum viteza, stilul de conducere și utilizarea încălzirii.

In regim mixt consumul de energie pentru acest model este de 16,8 – 16,5 kWh/100 km, iar emisiile de CO₂ de 0 g/km; de asemenea, tot în regim mixt autonomie acestui autovehicul este de de 329 km – 337 km.

Toate aceste date, menționate anterior, respectă procedura de testare WLTP. Incepând cu luna septembrie 2018, toate autovehiculele noi au fost omologate pe baza acestei proceduri. Ele pot varia în funcție de viteză, de confortul termic la bordul vehiculului, de stilul de conducere și de temperatura exterioară.

Bateria modelului Corsa-E se încarcă aproximativ 80% în doar 30 de minute. Procedura de încărcare Opel se adaptează atât pentru la distanțe mici, cât și pentru cele lungi.

DESIGN

EXTERIORUL

Design

Noul Opel Corsa-E este un autovehicul care evidenţiază precizia ingineriei germane, având o parte frontală atrăgătoare și o parte din spate remarcabilă.

SENZAȚIA DE LUX

Bord

Interiorul scoate în evidenţă măiestria precisă, detaliile mai complicate și materialele de înaltă calitate. Are un panou de instrumente sportiv și ergonomic, iar cu personalitatea unui autovehicul de mari dimensiuni, poţi pleca la drum liniştit.

JANTE

Jante

Jantele din aliaj de 16″ sau 17″¹ au un design supeb, fiind alegerea ideală. Pentru cei ce doresc să adauge puţin contrast, jantele de 17″, din aliaj ușor, negre/argintii, sunt alegerea perfectă. Oferă un contrast atrăgător de culori şi, de asemenea, sunt ușoare, sporind astfel eficiența.

SIGURANŢĂ SI INOVAŢII

INTELLILUX MATRIX LED

Matrix-Led

Aceste faruri oferă o vizibilitate bună cu faza lungă fără a îi deranja pe ceilalți șoferi. De asemenea, oferă o iluminare excelentă în orice situație.

TEMPOMAT AUTOMAT

Tempomat-automat

Sistemul de control automat al vitezei oferă o experiență de conducere lipsită de stres. Acest system permite accelerarea și decelerarea automat, ajutând la menținerea unei distanțe sigure față de vehiculul din față.

ASISTENT PENTRU PĂSTRAREA BENZII DE CIRCULAȚIE ȘI AVERTIZARE PRIVIND DEPĂȘIREA BENZII DE CIRCULAȚIE

Mentinerea-benzii-de-circulatie

Acest tip de asistent răspunde activ la o situație riscantă prin aducerea ușoară a vehiculului pe banda sa. Funcția de avertizare privind depășirea benzii de circulație te semnalează atunci când părăsești banda fără să îţi doreşti acest lucru. Ambele sisteme ajută la evitarea accidentelor ce pot fi fatale fatale cauzate de oboseală.

PANOUL DE INSTRUMENTE DIGITAL

Panou-de-instrumente-digital-1

Este un sistem extrem de uşor de utlizat. Ori de câte ori este nevoie, acest panou de instrumente poate oferi informații despre viteză, navigație etc.

180° PANORAMIC REAR VIEW CAMERA

Panoramic-camera-1

Mersul înapoi este din ce în ce mai sigur și mai simplu, mai ales în oraș și în locurile de parcare înguste, deoarece camera video pentru marșarier oferă o imagine la 180° a părţii din spatele automobilului Corsa-E

SISTEM AVANSAT DE ASISTARE LA PARCARE

Sistem-de-asistare-la-parcare-1

Acest tip de sistem detectează locurile de parcare și controlează volanul. Soferul trebuie trebuie doar să accelereze și să frâneze.

CONFORT CALITATIV

SCAUNE ȘI VOLAN CU ÎNCĂLZIRE

Scaune-si-volan-cu-incalzire-1

Scaunele din faţă au trei nivele de încălzire, iar volanul încălzit îți alintă mâinile.

SCAUNE CU TAPIȚERIE DIN PIELE

Tapiterie-din-piele-1

Bucură-te de confortul premium oferit de Scaunele cu tapițerie din piele ale acestui model oferă un confort premium. Ele pot fi reglate pentru șofer și pasagerul față. Scaunul pasagerului față dispune de sisteme de ancorare ISOFIX pentru a fixa în siguranţă scaunul pentru copii.

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE

Spatiu-de-incarcare

Portbagajul are un volum de aproximativ 270 de litri, fiind loc pentru toate bagajele. Pentru a avea şi mai mult spaţiu scaunele din spate se pot rabata.

CONECTIVITATE

NAVIGAȚIE

Navigatie

Are 2 sisteme de navigaţie: unul cu afișaj de 10″ și unul cu afișaj de 7″.

INFOTAINMENT

Infotainment

Acest tip de sistem oferă toată libertatea de comunicare și divertisment, inclusiv comandă vocală și streaming audio Bluetooth.

ÎNCĂRCARE WIRELESS

Incarcare-wireless

Smartphone-ul poate fi încărcat fără cablu. Pentru a menţine legătura cu prietenii, smartphone-ul poate fi aşezat în locul de depozitare special amenajat.

Dotări în standard pentru Opel Corsa-E:

  • climatizare automată

 

  • pornire fără cheie

 

  • sistemul multimedia cu ecran de 7 inch este compatibil atât cu Android, cât  și cu Apple

 

  • AEB are funcție pentru detectarea pietonilor

 

  • Lane Keep Assist

 

  • Electric Parking Brake (EPB)

 

  • Dispune de sistem de frânare automată de urgență care este pe bază de senzori radar; acest sistem poate avertiza o ciocnire frontală și, de asemenea poate detecta pietonii și bicicliștii

 

  • Sistemul de detectare a somnolenței șoferului

 

Opel Corsa-E are o lungime de 4,06 metri. Linia acoperişului este asemănătoare unui coupé, având cu 48 mm mai puţin decât versiunea anterioară.