Smartphones Tech

OnePlus lansează OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition

OnePlus lansează OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition noiembrie 17, 2021
Download-1

Telefonul integrează în designul OnePlus Nord 2 un capac cu strat dublu pe partea din spate, care evidențiază estetica de design a ambelor branduri: cel propriu și cel al faimosului personaj de joc. Prin stratul exterior, designul OnePlus bazat pe simplitate și eleganță este combinat cu elemente PAC-MAN, precum clasicele PAC-DOTS și personajul PAC-MAN. Stratul interior prezintă un design fosforescent lucios care strălucește în întuneric și dezvăluie un labirint neon, inspirat din jocul PAC-MAN. De asemenea, elementele OnePlus și Nord sunt integrate în labirint.

OxygenOS primește o schimbare retro pentru OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition, începând cu icoanele care au fost redesenate cu o estetică pixelată, inspirată de jocurile video lo-fi.

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition vine și cu imagini de fundal statice și dinamice personalizate, care ilustrează diferite etape ale călătoriei lui PAC-MAN în universul OnePlus. Ca un tribut adus jocului PAC-MAN, utilizatorii vor trebui să completeze o serie de provocări pe smartphone pentru a debloca mai multe imagini de fundal ascunse.

Alte tipuri de conținut PAC-MAN de pe dispozitiv includ un filtru personalizat pentru cameră, animații personalizate și jocul PAC-MAN 256 preinstalat, astfel că utilizatorii pot începe imediat să țintească scoruri mari, să ronțăie peleți în joc și să se ferească de fantome.

Nu în ultimul rând, dispozitivul mai beneficiază de o mulțime de conținut PAC-MAN care poate fi deblocat, cum ar fi tonuri de apel, stickere foto și multe altele. Toate acestea pot fi deblocate completând provocările pe OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition reafirmă angajamentul OnePlus de a oferi experiențe noi și de impact comunității noastre în continuă creștere. OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition vine cu toate caracteristicile incredibile pe care comunitatea noastră le-a îndrăgit la clasicul Nord 2, dar le oferă într-un pachet complet personalizat, care sărbătorește legendarul joc video PAC-MAN, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus.

La nivel de hardware, telefonul  vine cu aceeași echipare: camere foto, procesor, memorie, baterie de 4.500 mAh cu Warp Charge 65 și oferă aceeași performanță rapidă și fluidă precum versiunea standard a OnePlus Nord 2.

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition va fi disponibil începând de marți, 17 noiembrie, ora 13:00, la prețul de 529€. O singură variantă a dispozitivului va fi vândută pe  oneplus.com – cea cu 12GB RAM și 256GB spațiu de stocare. Nu uitați că puteți folosi invitația de la noi, pentru a beneficia de 10 Euro reducere la accesorii.