Tech Securitate

Orange Antivirus pentru trafic de date in siguranta pe telefonul mobil si pe tableta

Orange Antivirus pentru trafic de date in siguranta pe telefonul mobil si pe tableta

Astfel, Bitdefender a integrat cele mai performante tehnologii de securitate, recunoscute la nivel global, în aplicațiile Orange Antivirus şi Orange Content Lock, pentru protecţie de top împotriva ameninţărilor informatice şi pentru a uşura supravegherea copiilor.

Soluţiile de securitate Orange Antivirus şi Orange Content Lock, dedicate utilizatorilor care folosesc sistemul de operare Android, se regăsesc în abonamentele Orange lansate ieri. Abonaţii Orange pot descărca aplicațiile din magazinul online GooglePlay şi beneficiază de trafic nelimitat.

Conform studiilor Bitdefender, viruşii care trimit SMS-uri la numere premium sunt în top din punct de vedere al numărului de atacuri, iar noile ameninţări, ce blochează terminalul şi solicită plata unei amenzi sau viruşii bancari încep să înregistreze creşteri.

Am aflat că Orange Antivirus este Bitdefender Mobile Security personalizat. S-au scos câteva elemente mai puţin importante, a fost personalizat pentru Orange şi aici mă refer la culori şi introducerea unor elemente definitorii pentru clienţii Orange, dar nucleul central este acelaşi.

Eu folosesc Bitdefender Mobile Security de ceva timp şi nu am avut probleme. El scanează orice instalez pe telefon, orice site accesat, orice mesaj citit. Îşi face treaba în linişte şi fără să mă streseze cu update-uri, cu informaţii inutile etc. Mai bine previn decât să repar!