Tech Laptop

Packard Bell Dot s_C – un nou netbook cu Cedar Trail

Packard Bell Dot s_C – un nou netbook cu Cedar Trail

Netbook-urile cu Cedar Trail constituie subiecte de discuţie de ceva timp, cu atât mai mult cu cât aproape toţi marii producători au venit cu un model. Unii le-au lansat mai repede, alţii au schimbat multe în termeni de design. Acum cei de la Packard Bell au lansat în mod oficial Packard Bell Dot s_C de 10.1 inch care vine echipat cu procesor Intel Atom N2600 dual core de 1,6GHz.

De asemenea, are 1GB RAM, un HDD de 320 GB, placă video Intel GMA 3600 şi sistem de operare Windows 7 Starter Edition. Placa video permite o redare full HD pe un ecran extern prin portul HDMI şi vine cu 3 porturi USB 2.0, dar nu şi cu USB 3.0.

Despre acest model am aflat acum ceva vreme, când a apărut prima oară în magazinele online, dar iată că acum putem vedea şi cum arată. Ca design se aseamănă destul de mult cu micuţul Acer Aspire One D270, dar nu aş putea spune că aduce elemente noi la acest capitol.

Packard Bell Dot s_C cântăreşte 1,3Kg şi are o grosime de 24mm. Va fi disponibil la sfârşitul lui martie şi va costa aproximativ 280 de euro.