Tech Laptop

Panasonic Toughbook 19 – refresh de toamna

Panasonic Toughbook 19 – refresh de toamna

Panasonic Toughbook 19 primește un refresh de toamnă! Acesta este unul dintre cele mai bine vândute produse din gama celor de la Panasonic. Este un sistem fully rugged, convertibil, și acum primește o echipare mult mai bună ce include un procesor Intel Core i5-3320M (de până la 3.3GHz) cu tehnologieIntel Turbo Boost, spațiu de stocare extins de 500GB cu 7200RPM și o autonomie a bateriei mai mare cu 10% (până la 10 ore de funcționare).

Toughbook 19 este soluția potrivită pentru cei care lucrează mult pe teren, în medii dure. Portabilul vine și cu porturi USB 3.0 pentru un transfer de date mai rapid și un touchpad Interlink VersaPad. Autonomia bateriei este ajutată și de modul de economisire a energiei prin reducerea automată a luminozității în funcție de mediu. Se poate opta pentru GPS, iar la conectivitate întâlnim Intel Centrino Advanced-N 6235, WiFi, Bluetooth v 4.0 etc.

Modelul este rezistent la un impact de până la 1,8m și are certificat militar MIL-STD-810G. HDD-ul este și el rezistent la șocuri, iar carcasa este din aluminiu și magneziu și rezistă la apă și praf. Display-ul de 10.1 inch este anti-reflexie, cu diverse tehnologii pentru a putea fi folosit și în spații puternic luminate.

Panasonic Toughbook 19 este disponibil în SUA la un preț de pornire de 3549 de dolari.