Tech Smartphones

Pixel 6 vs iPhone 13 Pro – cine are cea mai buna camera foto?

Pixel 6 vs iPhone 13 Pro – cine are cea mai buna camera foto?

Doi giganti s-au luat la lupta si asa cum era de asteptat, Pixel ne invata inca o data ca software-ul conteaza. Mult. Intr-o batalie directa cu iPhone 13 Pro, Pixel 6 ne ofera surprize placute.

Pixel 6 vs iPhone 13 Pro - cine are cea mai buna camera foto?Este greu sa spui care dintre cele doua telefoane este mai bun cand vine vorba de fotografii. Apple domina de multi ani acest clasament si ne-a demonstrat ca o simpla camera de 12MP este suficienta pentru a face fotografii incredibile. Nu, nu incepeti cu topul vietii DXoMark ca mi se face rau.

Totui, Pixel de cand a aparut a dat o palma iPhone-ului. Iar astazi, Pixel 6 ne demonstreaza ca lupta este foarte stransa. Personal imi place mai mult Pixel 6 decat iPhone 13 Pro cand vine vorba de fotografii. Chiar daca stiti bine ca sunt utilizator de iOS.

Testele ne arata clar diferentele dintre cele doua telefoane, iar procesoul Tensor folosit de Google nu este gandit pentru a rupe topurile in Benchmark. Tensor este abia la inceput, iar rolul sau este de a oferi un AI puternic care ajuta inclusiv camera foto.

Vizionati testele pana o sa primim si noi un Pixel 6 la test si vom putea face o comparatie. Pana atunci ne multumim cu ce vedem la alti Youtuberi.