Tech Tableta

Prestigio MultiPad Color – o noua serie de tablete colorate

Prestigio MultiPad Color – o noua serie de tablete colorate

Una din tehnologiile cele mai noi incorporate in Prestigio MultiPad Color este si una dintre cele mai populare in randul generatiei tinere, NFC, care automatizeaza sarcinile printr-o singura atingere. O alta tehnologie utila si la moda este Infrared blaster care transforma tableta intr-o telecomanda universala pentru a controla TV-ul sau alte dispozitive cu receptor Infrared.

Internetul 3G de pana la HSPA+ ofera acces rapid la toate informatiile necesare oriunde va aflati. Pentru a fi permanent in legatura cu prietenii sau partenerii de afaceri, dispozitivele din gama Prestigio MultiPad Color sunt dotate cu 2 camere web ( 0.3 Mpixeli/ 2.0 Mpixeli), iar GPS-ul inclus le converteste intr-un tovaras de drum perfect. De asemenea, sunt dotate cu Bluetooth si radio FM. Pentru a pastra toate datele, dispozitivele Prestigio MultiPad Color au 16GB de memorie ce poate fi extinsa cu inca 32GB prin intermediul unui card de memorie si 200GB de memorie cloud gratuita prin intermediul aplicatiei MultiCloud.

Dotate cu sistemul de operare Android, dispozitivele au deja preinstalate o multime de aplicatii utile: Google, eReader Prestigio, OfficeSuit Pro, Deezer , McAfee Antivirus, Bloomberg, Wikipedia, Navitel navigator, Facebook, Twitter, WhatsApp, Vkontakte, Hills of Glory 3D, NARR8, Megogo.net si multe altele (aplicatiile difera in functie de model/regiune). Prestigio MultiStore ofera aplicatii gratuite sau contra cost, iar in Google Play puteti alege din peste 1,000,000 de aplicatii disponibile. Folosind aplicatiile preinstalate pe dispozitivele Prestigio puteti economisi pana la 70 de euro.

Dispozitivele gamei Prestigio MultiPad Color vin insotite de o husa eleganta de piele, intr-un ambalaj premium, ceea ce le transforma intr-un cadou deosebit pentru cei dragi.

Tabletele PC Prestigio MultiPad Color sunt disponibile in magazinele de specialitate cu preturi incepand de la 749 lei.