Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Turcesti

Răzbunare pe tocuri!

Răzbunare pe tocuri!

Difuzarea noului serial turcesc “Răzbunare pe tocuri” a început la PRO 2 din data de 7 mai!

În liceu, Oya Toksöz care joacă rolul actriţei Gökçe Bahadır, Merve Aksak, interpretată de actrița Aslıhan Gürbüz, Pelin Tarhan care joacă rolul actriţei Bade İşçil şi Arzu Kara, interpretată de actrița Tülin Özen au fost prietene, însă un eveniment nefericit le-a determinat să aleagă căi diferite în viață.

După aproape 20 de ani, cele patru prietene se vor reîntâlni în orașul natal.

Oya Toksöz este actriţa principală a întregii poveşti. Este o femeie puternică, cu un simţ puternic al justiției, iar cariera de medic este extrem de importantă pentru ea.

Merve Aksak este o femeie frumoasă, malițioasă și inteligentă, dar întotdeauna caută să deţină controlul, indiferent de situație.

Arzu Kara s-a căsătorit de tânără. Aceasta se concentrează mai mult pe bunăstarea casei sale. Chiar dacă este o fire mai intimă, va reuşi să devină din ce în ce mai puternică odată ce temelia vieții sale se zdruncină.

Pelin Tarhan este cea mai bună prietenă a lui Merve. Este o fire amabilă și naivă, dar uneori poate fi mult mai periculoasă decât Merve. Este o femeie casnică, pentru care familia este cea mai importantă.

“Răzbunare pe tocuri” este un serial captivant şi care, de la episod la episod, se complică din ce în ce mai mult. Informaţiile din trecut, dar şi despre actualele familii ale celor patru fete încep să iasă la iveală.