Audio

Recenzie căști fără fir Redmi SonicBass

Recenzie căști fără fir Redmi SonicBass

Căștile fără fir Redmi SonicBass arată ca orice alte căști fără fir, cu un design superb!

Comenzile sunt în partea dreaptă a căștilor. Există un buton de pornire / oprire care funcționează și pentru Asistentul Google atunci când este apăsat de două ori. Cele două butoane plasate deasupra acestuia sunt destinate pentru a mări volumul şi care poate fi folosit și pentru redarea piesei următoare sau anterioare.

Pe partea dreaptă are portul Micro-USB pentru încărcare și indicatorul luminos.

Căștile Redmi SonicBass pot fi achiziţionate în una din cele două culori: negru sau albastru. În timp ce negrul pare puțin mai discret, opțiunea pe albastru ar putea atrage cumpărătorii doritori de culori mai vii.  Butonul principal redă și întrerupe muzica sau răspunde și încheie apelurile cu o singură apăsare. Asistentul vocal poate funcţiona pe telefonul dvs. printr-o apăsare dublă. O apăsare lungă pornește sau oprește căștile.

Pachetul include trei perechi de căpăcele din silicon, cele medii fiind pre-montate pe căști, însă nu există cablu Micro-USB pentru încărcare.  Căștile fără fir Redmi SonicBass folosesc Bluetooth 5, cu suport doar pentru codecul SBC Bluetooth. Interesant este că există o conectivitate multipunct, care permite asocierea simultană a căștilor Redmi SonicBass cu două dispozitive sursă. Acest lucru a funcționat bine, reuşind astfel comutarea rapidă între smartphone și laptop în timp ce erau folosite şi căștile.

Durata de viață a bateriei este suficient de decentă pentru preț, căștile fără fir Redmi SonicBass funcționând timp de aproximativ 12 ore și durează aproximativ două ore până se încarcă complet folosind-se un adaptor de perete.

Setul cu cască are calitatea IPX4 pentru rezistența la apă, făcând faţă cu uşurinţă stropilor de apă. Redmi SonicBass are toate elementele de bază. Au un sunet plăcut care se aliniază frumos atât cu prețul, cât și cu funcționalitatea căștilor. Redmi SonicBass este un set cu cască fără fir și acceptă doar codecul SBC Bluetooth, astfel încât calitatea sunetului sursă a avut un impact foarte mic asupra experienței de ascultare.

Indiferent dacă se ascultă fluxuri Tidal Masters de înaltă rezoluție sau melodiile ocazionale cu viteză redusă de biți, totuşi nu a existat o diferență prea mare în ceea ce privește sunetul căștilor. Calitatea apelului la căștile fără fir Redmi SonicBass este destul de bună.

Comenzile de redare sunt ușor de accesat și de utilizat. Acestea sunt butoane soft-touch ce trebuie apăsate mai mult. Butonul multifuncțional unic este convenabil pentru funcțiile de bază, cum ar fi redarea / pauza și preluarea apelurilor.

Dar un lucru care va impresiona pe mulţi este calitatea audio. Sunetul este puternic, iar basul este destul de bun. Pentru pasionații de fitness, căștile au un rating IPX4, ceea ce le face să fie atât impermeabile, cât și rezistente la condens.

O altă caracteristică majoră este conexiunea foarte puternică. Durata de viață a bateriei este este de aproximativ 12 ore, iar încărcarea acestora durează 2 ore.

Merită cumpărate aceste căşti? Aceia care îşi doresc căşti fără fir la un buget mai mic, Redmi SoniBass este o opțiune bună având în vedere calitatea sunetului şi basul suplimentar.

Pro

Cască cu fixare magnetică

Rezistență la apă IPX4

Conectivitate multipunct

Bas puternic

Contra

Nu există cablu de încărcare în cutie

Evaluări (din 5)

Design / confort: 3.5

Calitate audio: 3

Durata de viață a bateriei: 3.5

Raport calitate-preț: 4.5    Total: 3.5