Audio

Recenzie căștile fără fir Skullcandy Indy Fuel

Recenzie căștile fără fir Skullcandy Indy Fuel

Aceste căşti sunt potrivite pentru o utilizare mixtă. Au un design compact, sunt destul de confortabile și stabile. Din păcate, durata de viață a bateriei este slabă, iar microfonul integrat are şi el multe probleme.

Pro

Performanță decentă de izolare a zgomotului pasiv.

Latență scăzută pe dispozitivele mobile.

Contra

Durata redusă de viață a bateriei cu o singură încărcare.

Zgomotul  microfonului.

Aplicația companion oferă foarte puține funcționalități.

Iată tot ce trebuie să ştim despre căştile fără fir Skullcandy Indy Fuel:

Sunetul căștilor are prea puţine îmbunătățiri

Tracker-ul Tile integrat este convenabil

Carcasa pentru baterie este compatibilă cu încărcarea fără fir

SUNET: nota 7/10

Căștile au un trio de presetări ale egalizatorului: muzică, film și podcast, toate fiind accesibile prin intermediul comenzilor tactile încorporate. Setarea muzicală reprezintă o experiență de bas puternică, în timp ce presetarea podcast-ului o elimină aproape complet. Scenariul filmului echilibrează surprinzător de bine basul. Spre deosebire de căștile Push lansate nu de mult timp, Skullcandy Indy Fuel sunt echipate cu o conectivitate Bluetooth 5.0. Le permite să mențină o conexiune fiabilă, fără latență.

CONFORT: nota 7/10

Căștile Indy Fuel se simt extrem de confortabil în urechi.  Gestionarea redării audio, a volumului și preluarea apelurilor este destul de ușoară, dar schimbarea setărilor egalizatorului și activarea și dezactivarea modului ambiental au necesitat destul de multă practică.

DESIGN: nota 8/10

Cu excepția unor mici modificări, căștile fără fir Fuel arată exact ca Skullcandy Indy care au lansate cu un an în urmă. Momentan, ele pot fi achizţionate fie pe culoare neagră, fie pe culoare gri.  Un tracker încorporat diferențiază căștile Indy Fuel de toți concurenții la prețuri similare.

Este perfect faptul că funcționalitatea este încorporată în fiecare cască, astfel încât ele pot fi urmărite individual. Funcția este destul de ușor de configurat prin intermediul aplicației mobile Tile. Cu ajutorul aplicaţiei Tile ele pot să redea un sunet puternic la un volum maxim. De asemenea, funcția va permite să fie găsite cu ușurință, atât timp cât în spațiul din jurul vostru este liniște.

În cazul în care căştile sunt uitate la o sală de sport sau la o cafenea, aplicația Tile va afișa ultima locație înregistrată pe hartă.  Căștile au un rating IP55 impresionant pentru rezistența la apă și praf, ceea ce le asigură o durabilitate mare.

PERFORMANȚA BATERIEI: nota 7/10

Cu până la 6 ore de redare wireless, căștile Indy Fuel nu se află la egalitate cu rivalii lor la prețuri similare de la Sony și Soundcore. Din fericire, Skullcandy a oferit o husă de transport compatibilă cu încărcătoarele fără fir. Carcasa bateriei căștilor seamănă foarte mult cu cea a AirPods Pro de la Apple. Acesta deține patru încărcări suplimentare pentru un total de aproximativ 30 de ore.

Bateria se poate alimenta alături de telefon, folosindu-se un încărcător dual wireless. Conectorul său USB-C este, de asemenea, destul de convenabil.

GLOBAL: 7/10 Având caracteristici premium, cum ar fi un tracker de plăci integrat și o carcasă de încărcare fără fir, căștile Skullcandy Indy Fuel reprezintă o opțiune convingătoare la un preţ sub 100 USD.

Dacă încărcarea fără fir nu reprezintă o opţiune necesară, se pot lua în considerare căștile Skullcandy Indy Evo. Acestea oferă același design, ergonomie și sunet la un preţ cu 20 USD mai mic.

Specificaţii

Caracteristici generale

Tip: In ear

Tehnologie: Wireless

Conectori: Bluetooth

Functii: Rezistente la apă, rezistente la transpiraţie, încărcare rapidă, rezistente la praf, True wireless

Continut pachet: 1 x Căşti, 1 x Carcasă încărcare, 1 x Cablu

Culoare: True Black

Impedanta iesire: 32 Ω

Raspuns frecvenţă: 20 – 20000 Hz

Timp operare: 30 h

Diametru difuzor: 6 mm

Greutate: 57 g